Tyve stjal fyldt indkøbsvogn fra Rema 1000: Nu tager sagen en overraskende vending

26/07/2023 12:46

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Episoden har nu fået stor opmærksomhed på Facebook.

Mest læste i dag

I dag så en ekstraordinær begivenhed dagens lys, da en bemærkelsesværdig episode fandt sted i REMA 1000-butikken i Åbyhøj.

Butikken blev udsat for tyveri, ligesom flere andre dagligvarebutikker har oplevet tidligere. En enkeltperson fyldte en indkøbsvogn til randen med dyre varer, herunder Nutella og vin, og forlod butikken uden at betale. Men historien stoppede ikke her.

Det skriver Dagligvarehandlen.

Denne begivenhed blev bemærket af to unge drenge, der reagerede hurtigt. De kontaktede en medarbejder, som tog affære og stoppede de skyldige personer, inden de nåede at forsvinde med deres ubetalte varer.

Det viste sig, at tyven havde udnyttet indgangen og havde en medskyldig, som aktiverede de automatiske låger, hvilket gjorde det muligt for vognen at glide ud af butikken uden at blive opdaget af personalet.

Efter episoden fik de to drenge enorm opmærksomhed, da købmanden, Kevin, delte en hyldest til dem på REMA 1000 Åbyhøjs Facebook-profil.

Drengenes heltegerning sparede Kevin flere tusinde kroner, og han er dybt taknemmelig for deres modige handling:

“Hvert eneste tyveri går ud over min løn. Jeg kan ikke bare sende regningen videre til et kædekontor," udtalte han.

Som tak tilbød Kevin de to drenge et job efter sommerferien, hvilket han annoncerede i slutningen af sit opslag, hvor han også skrev følgende:

"Så kom vores Helte forbi i Rema 1000 Åbyhøj! Jeg fik endelig takket Patrick og Christian ordentligt, og de blev glade for gaven. Endnu engang tusind tak for hjælpen. De er i sandhed hverdagens helte."

Nedenfor kan du se opslaget, der hylder de to modige drenge, som reddede dagen i REMA 1000-butikken.