TV2-kendis i smertehelvede

07/10/2023 08:16

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Den 34-årige TV-personlighed har de seneste uger været utrolig påvirket af stærke smerter.

Mest læste i dag

De seneste uger har været ekstraordinært udfordrende for den kendte tv-personlighed Jeff Pitzner, da han har været tvunget til at bruge en kørestol på grund af alvorlige smerter i sine fødder.

Jeff Pitzner er blevet en elsket figur for danskerne efter hans deltagelse i TV-programmet "Ups, vi er voksne". Selvom Jeffs unikke personlighed skinnede igennem i programmet, fik seerne også et indblik i de smerter, han har kæmpet med.

I et interview med HER&NU har Jeffs mor, Mitzie Pitzner, delt noget af baggrunden:

- Årsagen til Jeffs smerter stammer fra hans fødsel, hvor han blev født med klumpfødder. Dengang blev det behandlet ved operation, hvor der blev anvendt skruer for at stabilisere hans fødder og leddene. Dette har resulteret i udviklingen af gigt i begge fødder.

Foto: Story Productions/TV 2

Det faktum, at Jeff nu er afhængig af en kørestol, er en udfordring, som han ikke trives med. Dette skyldes delvist, at kørestolen gør det besværligt for ham at navigere i sin lejlighed på grund af trapperne i opgangen, hvilket begrænser hans mulighed for at interagere med andre beboere i fællesområdet.

Selvom smerterne altid har været en del af Jeffs liv, har de nået et niveau, som han aldrig tidligere har oplevet.

- Denne gang har tårerne trillet ned ad hans kinder, hvilket er usædvanligt. Generelt er det sjældent, at Jeff viser sådan en sårbar side, men hans smerte har været uudholdelig, slutter Mitzie Pitzner.