TV 2-deltager undergår utrolig transformation: Har tabt sig imponerende 117 kg

01/10/2023 05:21

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Den kendte TV 2-deltager har været gennem en vild forvandling, og har i år tabt sig intet mindre end 117 kg.

Mest læste i dag

Når man har gennemgået en vægttabsrejse, kan man bevidne, at det ikke er en let opgave. Det kræver dedikation og en konstant fokus på ens mål.

En person, der også kan skrive under på dette, er Stefan Jepsen, der nu er 34 år gammel. I løbet af dette år har han gennemført en utrolig transformation ved at opnå betydeligt vægttab.

Stefan Jepsen blev kendt gennem TV 2-programmet 'Stor Mand', hvor han delte sit liv med offentligheden. Under optagelserne til programmet konsumerede han store mængder mad og vejede omkring 350 kilo.

Dette havde naturligvis alvorlige konsekvenser for hans liv, da hans høje vægt næsten gjorde ham immobiel, og han tilbragte en betydelig del af sin tid i sengen.

De fleste ville nok betragte hans liv som meget begrænset på grund af hans vægt. Men otte måneder siden tog han beslutningen om, at det var nok, og siden da har han kæmpet for at ændre sin livsstil.

Den 34-årige mand har haft imponerende succes med dette og har formået at tabe sig drastisk. Han har erstattet sin usunde kost med sundere måltider, frugt og nødder, hvilket har haft en positiv indvirkning på både hans udseende og hans generelle sundhed.

Faktisk har det haft så stor indvirkning, at han har tabt sig over 100 kilo siden begyndelsen af året.

"Jeg føler mig bare bedre og bedre. Især fysisk går det virkelig godt. Jeg har tabt omkring 117 kilo siden begyndelsen af året, og jeg er virkelig stolt af mig selv," fortæller Stefan Jepsen til SE og HØR.

På grund af sin tidligere høje vægt var han sjældent i stand til at forlade sit hjem. I dag er situationen en helt anden, da han nu er i stand til at gå, og han benytter enhver lejlighed og energi til at tage på gåture.

Selvfølgelig har Stefan Jepsen gjort en enorm indsats for at opnå dette imponerende vægttab, men han har ikke gjort det alene.

Ifølge SE og HØR har han fået hjælp fra sin personlige træner, Henrik Duer, som har kendt Stefan i 12-13 år. Han har tidligere forsøgt at støtte ham, men denne gang har det haft en anderledes og synlig effekt, som kan ses i resultaterne.