TV 2-chef afslører: Så mange penge har han fået

03/01/2024 05:08

|

Sebastian Ilsøth

Nu afslører TV 2-bossen hvor mange penge han har fået.
Nu afslører TV 2-bossen hvor mange penge han har fået.

Mest læste i dag

I en verden, hvor karriereskift og betydningsfulde økonomiske beslutninger ofte tiltrækker medieopmærksomhed, har TV 2-bossen Jimmy Maymann-Holler for nylig truffet betydelige valg.

Efter at have erhvervet en luksusvilla i Hellerup til 35 millioner kroner i februar sammen med sin partner, Christine Pram Kjølbye, har han nu solgt sin andel af ejendommen til hende for 25 millioner kroner.

Denne finansielle manøvre udgør imidlertid blot en del af en større forandring i Jimmy Maymann-Hollers liv, da han forbereder sig på at flytte uden for Danmarks grænser for at påtage sig en ny ledende stilling i udlandet.

Ifølge Ekstra Bladet skyldes denne ændring et nyt job, som Jimmy Maymann-Holler har accepteret. Fra den 15. januar vil han påtage sig rollen som administrerende direktør for det rumænske bettingfirma Superbet, en virksomhed, hvor han tidligere har været en del af bestyrelsen.

"I forbindelse med at overtage posten som administrerende direktør og bidrage med min ekspertise og passion ser jeg frem til et tæt samarbejde med Superbets bestyrelse for at realisere virksomhedens mål om at indtage en global førerposition inden for tech- og underholdningsindustrien," udtalte han i en pressemeddelelse, hvor han understregede vigtigheden af ansvarligt spil.