Trist melding fra DR-kendis: Drømmen er blevet knust

30/09/2023 06:01

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Hun har vinket farvel til sin store drøm.

Mest læste i dag

"Nipuni Julie Jakobsen, bedre kendt som Nip, har forsøgt at formulere dette opslag i løbet af den seneste måned, men hver gang har hun endt med at slette det hele. Nu tager hun en ny chance.

Det er Nip, som vi måske husker fra hendes deltagelse i 'Den store bagedyst' tilbage i 2017, der nu har valgt at sige farvel til sin drøm om at være selvstændig.

Det skriver SE og HØR.

Dette opslag kommer som en reaktion på hendes deltagelse i et influencerevent tidligere på ugen, hvor det blev klart, at økonomiske udfordringer har gjort det umuligt for hende at fortsætte som selvstændig.

"Hjertet af min drøm om at leve som selvstændig har desværre måttet bukke under. Det gør ondt. Det gør rigtig ondt i mit hjerte at indse, at det ikke kunne vare ved," skriver hun.

Efter sin optræden i "Den store bagedyst" skabte Nip sit eget kageunivers, hvor hun delte opskrifter og solgte kager. Selvom drømmen om en selvstændig karriere nu synes fjern, har hun ingen fortrydelse over at have kastet sig ud i det.

"Man fortryder kun de chancer, man ikke griber. Jeg tog chancen og kastede mig ud i det, og det vil jeg aldrig fortryde. Aldrig."

"Selvom drømmen nu synes at smuldre mellem mine fingre, vil jeg snart samle mig selv op og rejse mig igen. Jeg kender mig selv godt nok til det."

Nip har ikke kun udfoldet sine talenter i 'Den store bagedyst', men har også deltaget og vundet "Den store jule- og nytårsbagedyst."