Træt mor forlader Aldi med skrigende 3-årig: Medarbejder følger efter hende ud på parkeringspladsen

17/09/2023 10:37

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Mange har oplevet situationen i et supermarked, hvor et barn pludselig begynder at have et voldsomt anfald.

Mest læste i dag

For nylig oplevede Ashley Holmes en særlig situation. Hun var på indkøb i Aldi sammen med sine to sønner på henholdsvis seks og tre år, da den yngste af dem fuldstændig mistede besindelsen.

Mennesker begyndte at kigge på og hviske. Først overvejede Ashley at efterlade sine varer og forlade butikken, men hendes indkøbsvogn var allerede fyldt til randen.

Hun tænkte, at hendes yngste søn måske ville falde til ro om et øjeblik, og hun kunne hurtigt betale og forlade butikken. Men den treårige var ikke klar til at stoppe sit vredesudbrud.

Alligevel lykkedes det Ashley Holmes at betale for sine varer og tage sine børn med ud af butikken, følelsesmæssigt udmattet og fuld af skam.

I sin Facebook-opdatering, som senere gik viralt, beskriver hun den overvældende situation. Men hendes indtryk ændrede sig, da en Aldi-medarbejder, iført uniform, kom hen til hende.

Ashley tænkte: "Åh nej, hvad nu?" Men overraskende nok var kvinden ikke vred; tværtimod.

Med et smil overrakte medarbejderen Ashley en smuk buket gule roser fra butikken og sagde, "Vi synes, du fortjener dem. Jeg håber, din dag bliver bedre, og vær endelig ikke flov – vi forstår." Derefter gav hun Ashley et knus.

Foto: Ashley Holmes

I Facebook-opslaget takker Ashley medarbejderne for ikke at dømme hende.

Senere blev Aldi-medarbejderen identificeret som Shannon Maybury af Daily Mail, og hun kommenterede også på Facebook-opslaget.

"Jeg følte med den unge kvinde. Jeg havde så ondt af hende og kunne se, hvor svært hun havde det, så jeg ville bare gøre hende glad," skrev Aldi-medarbejderen.