Tidligere smittede med Covid-19 føler sig uovervindelige

09/02/2022 10:26

|

Christina Hansen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Tidligere smittede med Covid-19, føler sig uovervindelige, fordi de ikke tror på, at de vil få det igen, har en undersøgelse vist.

En meningsmåling blandt 2.000 voksne, der har haft virussen, fandt, at 54 procent følte et nyt liv, efter de var helt restituerede, det skriver The Sun.

Flere at de er uovervindelige efter at have fået Covid og kommet sig, viser en undersøgelse

Tre ud af 10 siger, at deres holdninger har ændret sig i forhold til den måde, de føler om visse regler.

To tredjedele føler sig mere afslappede ved at bære mundbind offentligt, og 63 procent er ikke lige så generede, når det kommer til regelmæssigt at vaske hænder.

Yderligere 45 procent siger også, at det at blive vaccineret har bidraget til at få dem til at føle sig mindre sårbare.

Undersøgelsen blev bestilt af Medicspot, en regeringsanerkendt Covid-testudbyder, hvis talsmand siger: "Der er en følelse af frihed, når du først har haft virussen.


Undersøgelsen viste, at fire ud af 10 kender nogen, der føler sig overbevist om ikke at få virussen igen, siden de fik den.

Og på trods af at kun en fjerdedel tror, ​​at når du har haft Covid, kan du ikke længere få det eller nogen variation af det, er 38 procent ikke bekymrede for at teste positiv igen.

Det viste sig også, at 56 procent stadig ville være mindre bekymrede for, om de havde det eller ej på grund af virussens levetid.

Yderligere 36 procent indrømmer, at de er mindre bekymrede for at høre, når folk, de kender, har fanget det, ifølge OnePoll-undersøgelsen.

Mere end halvdelen af ​​Covid-overlevende mener, at det ikke var så slemt, som de frygtede, mens 13 procent indrømmer, at de ikke vidste, hvad de skulle forvente.

Næsten to tredjedele har lidt af almindelig forkølelse eller influenza siden pandemien, og 56 procent mener, at de har lidt mere end normalt.

Forskere fandt ud af, at tre ud af 10 voksne er blevet mindre tolerante over for de stadigt skiftende restriktioner, mens mere end halvdelen var mere forsigtige med deres daglige liv i begyndelsen af ​​pandemien, end de er nu.

Talsmanden for Medicspot tilføjer: "Det er vigtigt at huske, at det at fange Covid ikke betyder, at du ikke kan få det igen.

"Beskyttelsesniveauet mod naturlig immunitet kan variere fra naturlig immunitet afhængigt af, hvor mild eller alvorlig sygdommen var.

"At få en Covid-19-vaccine, efter du er kommet dig efter infektion, har vist sig at give ekstra beskyttelse til dit immunsystem."