Sygeforsikringen "danmark" udsender vigtig meddelelse til samtlige medlemmer

26/04/2024 21:02

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Sygeforsikringen Danmark
Hvis du er kunde hos Sygeforsikringen "danmark", bør du spidse ører.

Mest læste i dag

På internettet er der en konstant strøm af svindel, der søger at narre folk.

Senest er Sygeforsikringen "danmark" blevet mål for disse bedragere, som benytter sig af forfalskede e-mails for at franarre medlemmer deres personlige oplysninger.

Svindlerne anvender en nøje efterlignet version af firmaets logo samt en e-mail, der ved første øjekast virker ægte, for at fange intetanende individer i deres net.

Det er der blevet udsendt advarsler om.

Katrine Krebs, der er kommunikationschef hos Sygeforsikringen "danmark", har i en kommentar til Ekstra Bladet fremhævet, at dette ikke er første gang, organisationen har været udsat for et sådant angreb, og at de arbejder intensivt på at informere om faren:

"Vi ser en del forfalskede e-mails, der misbruger 'Sygeforsikringen danmarks' navn og logo, og vi gør en stor indsats for at oplyse herom via vores website, sociale mediekanaler og vores medlemsmagasin. Phishing er et udbredt problem, og vi arbejder sammen med politiet og andre myndigheder for at bekæmpe denne trussel."

Hun understreger desuden betydningen af at anvende sikre kommunikationskanaler og opfordrer medlemmer til kun at bruge den officielle selvbetjeningsside med MitID for vigtige forespørgsler.

Denne listige strategi fra kriminelles side har medført et samarbejde mellem Sygeforsikringen "danmark", politiet, og andre myndigheder for at bekæmpe denne cybertrussel.

Som en yderligere sikkerhedsforanstaltning anbefaler Katrine Krebs på det stærkeste at undgå at klikke på links i mistænkelige e-mails eller at give personlige oplysninger via e-mail eller telefon.

Denne episode fremhæver den vedvarende fare fra cyberkriminalitet og nødvendigheden af altid at være opmærksom på svindel, særligt når det tilsyneladende kommer fra en troværdig kilde.