Sundhedsministeren melder ud: Her er grundlaget for genåbning

18/02/2021 11:47

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Sundhedsminister Magnus Heunicke, har i et opslag på sin Instagramprofil, delt med offentligheden hvordan den omdiskuterede genåbning skal foregå.

Den 1. marts udløber en lang række af de restriktioner, danskerne i løbet af det herrens år 2021 indtil videre har levet under.

Mange har betragtet udløbsdatoen som en glimrende mulighed, for at påbegynde den genåbning af samfundet, som mange mener nødvendigvis snart må finde sted.

At danske borgere i nogen grad er interesserede i en genåbning af samfundet, er ingen overraskelse. Noget der kunne være en smule overraskende, er sundhedsministerens udmelding om en genåbning.

Regeringen har ellers ikke været meget for at tale genåbning det sidste stykke tid, men bliver nu presset, ikke bare af blå blok, men også af støttepartiet SF, der ligeledes kræver en slagplan for en snarlig genåbning.

Uanset årsag, lader det nu til at danskeren, hvert fald ganske snart, kan se frem til at få mere konkrete informationer fra regeringen, angående den omdiskuterede genåbning – Det skriver SE og HØR.

”Meldingen til mig er, at modelleringsgruppens beregninger går fremad, og at vi vil have et fagligt grundlag at præsentere i næste uge,” – Skriver Magnus Heunicke i opslaget og fortsætter:

Min dag byder på en lang række møder og om, hvordan vi får åbnet samfundet så meget op som muligt. Situationen ændrer sig hele tiden, så planerne skal justeres løbende. Målet er at åbne så meget som muligt, også regionalt, at kombinere det med test og så være parat til at slå ned hurtigt lokalt, hvor smitten viser sig,” – skriver han afsluttende.