Stine parkerede ved Netto og tog ind til byen: Mens hun var der, skete der noget chokerende

16/11/2023 13:15

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Hun troede ikke sine egne øjne, da hun opdagede, hvad der var sket.

Mest læste i dag

Da Stine Brems Mørcholdt parkerede sin spritnye elbil ved opladningsstationen hos Netto i Odder, kunne hun ikke have forestillet sig de uventede overraskelser, der ventede hende.

Selvom hun kun havde ejet sin elbil i tre uger, stod hun pludselig over for en chokerende situation. Opladningstiden blev anslået til 1 time og 25 minutter, hvilket fik hende til at beslutte sig for at handle i byen i mellemtiden.

Det fremgår af en artikel i Ekstra Bladet.

Da hun vendte tilbage til sin bil, havde hun endnu ikke opdaget den 'overraskelse', der ventede hende. Det var først, da hun havde kørt omkring 50 meter, at hun indså, hvad der var sket.

Det viste sig, at nogen havde fastgjort en søm til en metalplade, som vedkommende derefter havde placeret bag Stine Brems Mørcholdts bil.

"Jeg synes virkelig, det er helt ude af proportioner og en meget mærkelig situation. Det er bestemt ikke en måde, man bør behandle andre mennesker på," udtaler hun.

Men det var ikke det eneste. Der lå også en lille seddel på forruden, hvor der stod 'Flyt din bil, når den er færdig!!!'. En ukendt person var tydeligvis utilfreds med, at hun havde optaget ladestanden, mens hun handlede i byen.

Stine Brems Mørcholdt forstår dog slet ikke situationen og synes, det er overdrevet, at nogen reagerede så drastisk på, at hun brugte opladeren, især når hun ikke havde blokeret den hele dagen:

"Bilen kan jo næppe have været færdigopladet særlig længe. Jeg har jo ikke blokeret hele dagen, og det er lidt voldsomt at punktere folks bil med et hjemmelavet partisan-søm," udtaler hun til Ekstra Bladet.