Spar tid og penge med REMA 1000's nye tilbuds-service

21/03/2023 13:57

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Nu kan du få besked om tilbud på dine yndlingsvarer i REMA 1000.

Hvis du er en ivrig tilbuds-jæger, der altid er på udkig efter de bedste tilbud på dine yndlingsvarer, har REMA 1000 Danmark en spændende nyhed til dig.

Fra nu af vil du kunne modtage en e-mail, så snart en af dine favoritvarer er på tilbud, og dermed slippe for at skulle holde øje med tilbudsaviserne eller tjekke priserne i butikken.

Det skriver REMA 1000 Danmark i et opslag på Facebook.

Alt du skal gøre for at drage fordel af denne nye service, er at oprette en konto via linket nederst i artiklen. Når du har oprettet en konto, kan du markere dine favoritvarer ved at trykke på hjerte-ikonet, som vises ved siden af varen.

Så snart varen kommer på tilbud, vil du modtage en e-mail med information om tilbuddet.

Denne nye service gør det nemmere end nogensinde før for REMA 1000-kunder at spare penge på deres indkøb. Du kan nu fokusere på andre ting i dit liv, mens du stadig får besked om de bedste tilbud på dine yndlingsvarer.

Tilmelding til denne service er nemt og hurtigt. Du kan tilmelde dig via dette link: https://shop.rema1000.dk/favoritter.

Så kan du begynde at markere dine favoritvarer og modtage e-mails, så snart de er på tilbud. Det er en service, som enhver tilbuds-jæger bør benytte sig af.