Politi: Stor ros til denne kvinde

18/11/2021 18:37

|

Christina Hansen

Foto: Politi

Mest læste i dag

Kl. 02.13 ringede en bekymret borger i Snertinge ved Kalundborg til politiet, da hun frygtede at der kunne være sket hendes nabo noget. Kvinden havde bemærket, at hendes nabo ikke have trukket sine gardiner for, som han ellers plejede, når han gik i seng. Hans bil holdt i indkørslen, så hun var meget vedholdende om, at han var hjemme og kunne være i nød. Politiets vagtcentral forsøgte at ringe til kvindens nabo, for at høre, om han var ok, men fik ikke kontakt. Et kontrolopkald til sygehuset, for at afklare om manden var indlagt, gav også negativt resultat.

En patrulje blev sendt til adressen for at følge op på anmeldelsen og sikre, at alt var ok. Det skulle vise sig at være en meget vigtig observation, som kvinden i 60´erne havde gjort hos naboen.

Betjentene fandt naboen, en mand i 60´erne, liggende på gulvet i huset, hvorfra han ikke selv kunne komme op. Patruljen ringede 112 og fik en ambulance frem for at tilse manden, som blev kørt til tjek på sygehuset. Politiet har ingen oplysninger om, at manden skulle være kommet noget alvorligt til.

Stor ros til den opmærksomme kvinde, der holdt fast i sin intuition om, at noget virkede forkert inde ved siden af og fik hjælp frem til naboen.