Peter mødte ind 30 minutter før hver dag i 30 år i Kvickly: Se hvordan han bliver ‘takket’

30/09/2023 16:35

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Efter 30 års ihærdig indsats begynder resultaterne at vise sig.

Mest læste i dag

Peter Skjoldborg er navnet på en af Danmarks mest erfarne flaskedrenge, og for nylig blev han anerkendt for sin langvarige indsats i denne stilling.

Denne anerkendelse kommer fra Fyns Amts Avis.

Med næsten 30 års erfaring er det fuldt ud berettiget at sige, at Peter Skjoldborg har en dyb forståelse for pantsystemerne, på samme måde som han kender sin egen baglomme.

I sidste uge blev han tildelt en ny titel, som understreger hans ekspertise, da han blev forfremmet til stillingen som flaskechef hos Kvickly.

Samtidig med Peter Skjoldborgs forfremmelse blev en ny flaskeautomat også indviet, og nu står han i spidsen for denne betydelige millioninvestering i butikken - en opgave, han er yderst tilfreds med:

"Det er en følelse af at blive værdsat," deler han.

Elsker sin hverdag

Nogle mennesker kan måske have den fejlagtige opfattelse, at arbejdet som flaskedreng er ensformigt, men Peter Skjoldborg afviser dette:

"Nej, det er de forskellige opgaver, man udfører. Der er aldrig to ens dage, fordi man beskæftiger sig med forskellige opgaver."

Udover at betjene automaten har han også ansvar for alt, hvad der vedrører sodavand, saft og juice i butikken.

Peter Skjoldborg imponerer ved at møde op 30 minutter før sin arbejdstid hver dag - en vane, som de færreste lønmodtagere i hele landet kan prale af.

Kvicklys velkendte flaskedreng

Peter Skjoldborg nævner også, at han glæder sig over, at kunderne, som han gerne hjælper, genkender ham, selv hvis han besøger andre butikker:

"De ved, hvem jeg er. Hvis jeg har fri og besøger en anden butik som Rema 1000, så siger kunderne: 'Hvad laver du her?'", forklarer han.

Den nye flaskeautomat er i stand til at tage imod 100 flasker på et øjeblik, hvilket naturligvis vækker stor glæde hos den nyudnævnte flaskechef. Han beskriver sin glæde som en 12'er på en 11'er-skala.