Pensionisten Jørgen handlede i sin lokale Rema 1000: Forlod butikken med tårer i øjnene

28/06/2023 06:47

|

Redaktionen

Foto: Facebook
Jørgen troede bare han skulle ned på en almindelig indkøbstur, men butikschefen Max havde en anden plan.

Mest læste i dag

På trods af sin fødselsdag følte Jørgen sig ensom, idet det var første gang uden sin kone gennem 50 år.

Han havde planlagt en almindelig dag med indkøb i Valby, men købmanden Max havde andre planer for ham.

I en rørende video på Rema 1000s Facebookside fortæller Jørgen om sin følelse af ensomhed. Max, købmanden i Valby, er imidlertid kendt for at opbygge relationer til sine faste kunder og var klar over Jørgens fødselsdag og hans personlige situation.

Max besluttede at overraske Jørgen ved at fylde butikken med sangglade statister, der udgav sig for at være almindelige kunder, samt skjulte kameraer.

En fløjte af en velkendt melodi startede, og snart sang folk "I dag er det Jørgens fødselsdag". Kort efter kom Max og flere andre Rema 1000-ansatte og afslørede overraskelsen med et stort banner, hvor der stod 'Tillykke med fødselsdagen Jørgen'

Det var et særligt øjeblik for både Jørgen og Max, hvor Jørgen var rørt, og Max tydeligvis stolt af at kunne gøre en forskel for en af sine kunder.

Max er ikke kun populær blandt kunderne, men også i branchen. Som købmand har han vundet hele 20 priser, inklusive to priser for fremragende købmandskab til de mest innovative købmænd, butiks- og varehuschefer i Danmark indenfor både dagligvare- og specialvarehandel.

Du kan se den rørende video herunder: