Pensionist vinder 1 million kroner i Lotto: Vil købe en bil, men prioriterer noget andet højere

18/11/2023 11:01

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Danske Spil
Inden han går i gang med at kigge på bil-annoncer, er der noget andet, han vil.

Mest læste i dag

En pensionist fra Østjylland har vundet i Lotto og besluttet at bruge pengene på at genskabe minderne fra sin ungdom. Han planlægger at bygge en garage til veteranbiler, lignende dem han brugte tid på at skrue på i sin ungdom.

Danske Spil meddelte dette i en pressemeddelelse.

Den ældre mand, der nu har en frisk Lotto-million på bankkontoen, ønsker at vende tilbage til sine ungdomsdage, hvor han var travlt beskæftiget med at reparere tidens mest populære biler.

"Ja, jeg har en idé om, at jeg godt kunne tænke mig at bygge et værksted. Jeg er sådan en gør-det-selv-mand, og jeg har kigget lidt på at købe en gammel bil, som jeg kan skrue lidt på," forklarer manden.

Selv som en ældre person er han klar over, at ældre bilmodeller kræver ekstra opmærksomhed, og det ser han frem til at give. Han fokuserer især på én ting, som han ønsker at prioritere, når han erhverver sig en gammel bil.

"De der gamle biler, dem kan jeg godt lide. De kan sgu ikke mere end alle andre, men for mig kan de noget. De ruster godt nok ad helvedes til, men de er ikke så dyre, så der skulle også være råd til lidt rustbeskyttelse," griner han.

Før han begynder at kigge på bilannoncer og bestille byggematerialer til det nye værksted, planlægger han og hans kæreste dog at tage på en romantisk getaway for at fejre milliongevinsten.

”Det er faktisk det eneste luksus, vi har tilladt os i første omgang. Det er jo ikke fordi, vi er bund-nære, men jeg tror lige, at jeg skal vænne mig til at have vundet så mange penge,” siger han.

Om Millionærgarantien:

Millionærgarantien har levet op til sit navn siden 2015: Garanteret, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Millionærgarantien har siden 2015 gjort over 700 spillere til millionærer - og der trækkes fortsat to nye hver eneste uge.