Pas på din hund: Alamerende tyveri-tendens spreder sig ved Netto

10/05/2024 12:15

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Google maps
Politiet undersøger nu sagen.

Mest læste i dag

Ved supermarkedet Netto i Nørresundby har flere uforklarlige forsvindinger af hunde uden for butikken vakt bekymring hos hundeejere i lokalområdet.

Martin Østergaard er en af dem, der er ramt af disse hændelser. Hans shih tzu, Buffon, forsvandt mens han kortvarigt var inde i butikken for at handle. "Jeg er fuldstændig knust, jeg ved ikke, hvad jeg skal stille op," fortæller en fortvivlet Martin Østergaard til TV2 Nord, mens han søger efter sin elskede hund.

Buffons forsvinden er desværre ikke et isoleret tilfælde. Dagen før forsvandt en anden hund fra det samme sted. Den hund blev heldigvis fundet efter nogle timers søgning af ejerens familie, hvilket rejser mistanke om en mulig serie af hundetyverier i området.

Det var hunden tilhørende Glenn Kløgtners mor, der blev stjålet. "Jeg forstår ikke, hvordan nogen kan være så kynisk at stjæle en andens hund," udtaler Kløgtner.

Som reaktion på disse episoder har Netto i Lindholm opfordret sine kunder til foreløbigt at lade deres hunde blive hjemme. Butikken har desuden stillet videoovervågning til rådighed for politiet for at assistere i efterforskningen.

De lokale myndigheder og supermarkedet arbejder sammen om at bekræfte, om der faktisk er tale om gentagne hundetyverier, og opfordrer samtidig alle i lokalområdet til at være ekstra opmærksomme og melde enhver mistænkelig aktivitet.

For Martin Østergaard og andre i tilsvarende situationer hviler deres håb nu på, at offentlighedens indsats kan hjælpe med at bringe deres højt elskede kæledyr sikkert tilbage.