Opdater din telefon nu: Apple udsender vigtig 'haste'-opdatering

06/05/2023 08:19

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
Apple har for første gang udsendt den særlige slags opdatering.

Mest læste i dag

Apple har for første gang nogensinde udsendt en HSR (Hurtig Sikkerheds Respons-opdatering) til iPhone-brugere samt en tilsvarende HSR til Mac.

Det markerer en ændring i måden, hvorpå Apple vil lancere mindre opdateringer - som det også fremgår af nummereringen af denne opdatering. Efter iOS 16.4.1 kunne man måske forvente iOS 16.4.2 som den lille opdatering før iOS 16.5 ankommer, men i stedet har vi fået et ekstra bogstav. Dermed kommer Apple iOS 16.4.1 (a)-opdateringen.

Det er værd at bemærke, at nogle brugere har haft problemer med at installere Hurtig Sikkerheds Respons-opdateringen, hvor de er blevet mødt med en meddelelse, der siger 'ikke i stand til at verificere sikkerhedsresponsen'. Dette ser dog ud til at have været et kortvarigt problem, der burde være løst nu.

I mange tilfælde ser løsningen ud til at have været ganske enkelt at prøve igen med det samme eller lidt senere på dagen.

I forbindelse med opdateringen skriver Apple: 

"Den hurtige sikkerhedsrespons tilbyder vigtige sikkerhedsrettelser og anbefales til alle brugere."

Det nævnes ikke specifikt, hvad der er blevet rettet, men eftersom det er første gang, at Apple tager metoden i brug, kan man godt forvente, at det er en ret vigtig opdatering.