Østjyde vandt 3 millioner i Eurojackpot og har en langsigtet plan for pengene: Om 10 år finder han ud af, om det var en god idé

15/09/2023 15:23

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Danske Spil
Det gik hurtigt op for ham, hvad han ville bruge pengene på.

Mest læste i dag

En mand fra det østjyske har for nylig vundet over tre millioner kroner i Eurojackpot, og han er fuldstændig sikker på, hvordan han vil anvende nogle af de betydelige pengepræmier.

Danske Spil meddelte denne bemærkelsesværdige nyhed i en officiel pressemeddelelse.

Selvom de små detaljer er ukendte for offentligheden, er det især børnene, der vil få glæde af den imponerende gevinst på 3.071.639 kroner, som en midaldrende familiefar fra Østjylland nylig løb med i Eurojackpot.

Efter at have kommet sig fra det indledende chok over sin nyerhvervede millionærstatus, begyndte han at overveje, hvad der virkelig ville bringe ham glæde.

Han udtalte: "For mig har svaret været klart fra begyndelsen - rejser. Og det er noget, jeg gerne vil dele med mine børn. Jeg ser frem til at vise dem verden, nu hvor jeg har økonomisk råderum til at give dem mulighed for at opleve alt det, som jeg selv har haft fornøjelsen af."

"Det er ikke de materielle ting, såsom iPads og forbrugsgoder, som jeg husker mest levende. Det er mine rygsækrejser og de fantastiske ferieoplevelser og kulturer, jeg har udforsket rundt om i verden."

Han tilføjede: "Jeg tror, at det er sundt, både for mine børn og andre børn, at stifte bekendtskab med forskellige kulturer. Som mange danske børn er mine egne måske blevet lidt overbeskyttede, så hvis de kan få et indblik i verden uden for Danmark og lære, at vores land er en god base at vende tilbage til, ville det være en værdifuld erfaring."

Har svaret om 10 år
Selvom han ikke har planer om at afsløre for sine børn, at han har vundet over tre millioner kroner, håber han alligevel, at de med tiden vil værdsætte gaverne. Samtidig glæder han sig over tanken om, at disse penge også kan gøre noget godt for ham selv.

Han afsluttede med at sige: "Børn har ikke den samme forståelse for penge som voksne, men hvis jeg om 10 år kan se mine børn i øjnene og vide, at de er glade for de oplevelser, de har haft, så vil jeg føle, at de penge også har haft en positiv indvirkning på mit liv. Det er trods alt det, det hele drejer sig om."