Nøgen mand anholdt efter han blev filmet i 'seksuelt samvær med et træ' under hedebølge

16/06/2023 07:14

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
En britisk mand i 40'erne er blevet anholdt, efter han angiveligt smed tøjet og stod nøgen i en park, hvorefter han udførte en seksuel handling på et træ foran chokerede tilskuere.

Mest læste i dag

En mand er blevet anholdt, efter han angiveligt blev filmet i færd med at klæde sig af og 'hygge sig' med et træ i fuldt dagslys.

En video optaget af forbløffede tilskuere synes at vise en mand, der kysser og gnider sig op ad stubben på et træ i en offentlig park i Salisbury, Wiltshire. Det skriver Daily Star.

I videoen ses manden tage sine shorts og skjorte af, så han er fuldstændig nøgen, før han udfører, hvad der ligner en seksuel handling i det varme vejr.

Et vidne filmede den besynderlige hændelse og man kan høre grin og råb som: "Hvad i alverden foregår der? Har han sex med træet? Hvad sker der?"

Der var omkring 25 personer i parken på det tidspunkt, som nød det varme varm.

En af vidnerne sagde: "Jeg var bare ude at gå i parken med en af mine venner og vi så en mand kramme et træ og tænkte, at det var interessant.

"Vi gik tættere på og så at hans bukser nede og tænkte, at det her er ren guld. Derfor begyndte jeg at filme og han begyndte bare at tage alt sit tøj af og kysse træet.

"Efter jeg stoppede med at optage, dukkede politiet op og begyndte at følge efter manden, hvorefter de anholdt ham."

En talsperson for Wiltshire Politi udtalte: "En mand i 40'erne blev anholdt mistænkt for blufærdighedskrænkelse i går, efter betjente blev kaldt ud til Queen Elizabeth Gardens kort efter kl. 16.30 på baggrund af flere rapporter fra offentligheden om en nøgen mand.

"Han blev taget med på stationen og er blevet løsladt mod kaution, mens undersøgelserne fortsætter."