Naboer til SuperBrugsen var ude at gå en tur: Da de kom tilbage fik de en ubehagelig 'overraskelse'

05/10/2023 18:13

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Parret, der boede i den omtalte lejlighed, fik sig noget af en overraskelse, da de kom hjem fra deres gåtur.

Mest læste i dag

På en onsdag eftermiddag blev Beredskab 4K hurtigt kaldt ud til et boligkompleks i Hedehusene, som ligger tæt ved Superbrugsen og Springcenteret. Kl. 13.56 modtog de en brandalarm fra Sejlbjerg Alle. Da beredskabet ankom til stedet, bemærkede de kraftig røg, der strømmede ud fra anden sal.

Ved en heldig tilfældighed ankom der på dette tidspunkt et par, som tilfældigvis havde nøgler til opgangen. De vidste ikke, at det var deres lejlighed, der var ramt af branden, men de kunne lukke beredskabet ind i opgangen, som Dennis Ottesen, indsatslederen, forklarer.

Dette er rapporteret af Sjællandske Nyheder.

På grund af parrets ankomst var der ingen personer i lejligheden, og skaderne var derfor kun materielle. Årsagen til branden er endnu ukendt, men den opstod i nærheden af komfuret, hvilket medførte kraftig røgudvikling.

På grund af skaderne bliver parret midlertidigt genhuset. Dennis Ottesen tilføjer, at ingen andre beboere blev påvirket af branden: "Der er meget sod og lignende i lejligheden, så parret skal bo et andet sted i en periode, men ingen af de omkringliggende lejligheder i dette nybyggeri blev påvirket af branden," siger Dennis Ottesen.

Beredskab 4K's hurtige og effektive respons har bidraget til at minimere skaderne på både mennesker og ejendom i dette lejlighedskompleks i Hedehusene.