MobilePay annoncerer: Det kommer til at påvirke samtlige brugere meget snart

23/04/2024 09:23

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Det sker angiveligt inden sommerens ankomst.

Mest læste i dag

Cirka en måned siden gennemførte MobilePay en betydelig opdatering.

Opdateringen indebar, at brugerne nu kan chatte med personer, de overfører penge til, og det blev samtidig gjort umuligt at anvende et falsk navn.

Til trods for flere nylige store ændringer i appen, fortsætter MobilePay med at udvikle nye funktioner, og snart vil alle brugere få adgang til endnu en ny funktion.

Ifølge Newsoresund vil MobilePay fra Danmark og Vipps fra Norge, der også er tilgængelig i Finland, snart muliggøre grænseoverskridende betalinger mellem de tre lande.

Dette forventes implementeret før sommerens start, jf. en pressemeddelelse fra Vipps MobilePay.

Derudover arbejder de på at etablere et partnerskab med Swish fra Sverige. Rune Garborg, CEO for Vipps MobilePay, har til Ehandel udtalt, at målet er at lancere en ny betalingsløsning inden årets slutning.

Efter en fusion i slutningen af 2022 opererer Vipps nu på samme teknologiske platform som MobilePay.

Planen er, at de samlede brugerbaser på 11,5 millioner mennesker fra Vipps MobilePay inden sommeren vil kunne udføre betalinger uden barrierer mellem Danmark, Norge og Finland.

Selvom Swish ikke er en direkte del af denne fusion, fortsætter samtalerne mellem de nordiske betalingstjenester for at muliggøre transaktioner mellem MobilePay- og Swish-brugere.

Dette samarbejde er en del af en bredere indsats fra European Mobile Payment Systems Association, som består af 11 medlemmer og stræber efter at fremme grænseoverskridende betalingsløsninger i Europa.