Miriams 14-årige søn har aldrig sagt ét eneste ord - indtil et uventet telefonopkald ændrer alt

07/11/2023 17:17

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
Drengen lider af non-verbal autisme.

Mest læste i dag

At være forælder bringer både glæde og udfordringer i livet. Når ens barn kommer til verden, opstår der håb og drømme om en sund og lykkelig fremtid.

Men for visse forældre tager rejsen en anderledes vending, når de opdager, at deres barn er blevet diagnosticeret med en eller flere tilstande.

Dette åbner døren for en række særlige udfordringer, som kræver en ekstra indsats. Ikke desto mindre svigter kærligheden fra forældrene til et diagnosebarn aldrig, hvilket Miriam, en mor, demonstrerer på en smuk måde.

Miriam er mor til en 14-årig søn ved navn Isaac, som lider af non-verbal autisme. Han kræver konstant pleje, og i løbet af sine 14 leveår har han aldrig udtalt et eneste ord.

Dette hjertegribende øjeblik blev rapporteret af The Mirror.

Isaac går på en specialskole, og for nylig havde han besøg af andre børn med lignende diagnoser.

Det var her, noget overraskende skete. Isaac har i hele sin opvækst viftet med armene for at hilse på folk, men da han trådte ind i klasselokalet med børn, der delte hans udfordringer, skete det utænkelige.

Efter 14 år udtalte Isaac faktisk ordet "Hej", hvilket øjeblikkeligt blev delt med hans mor, Miriam, af en overvældet lærer.

Miriam udtalte efterfølgende om begivenheden: "Da jeg hørte hans ord, blev jeg så følelsesmæssig, at tårerne begyndte at strømme, fordi det var et ganske særligt øjeblik."

Efter Isaacs første ord gik det op for Miriam, hvad der havde udløst dette bemærkelsesværdige skridt. Isaac var for nylig blevet dybt fascineret af et tv-program ved navn 'Something Special' og dets hovedperson, Mr. Tumble.

"Han var i en fase, hvor han hele tiden gentog temaet fra Mr. Tumble og sang 'Hallo, hallo, hvordan har du det?' Vi blev alle lidt trætte af det, da han afspillede det konstant," forklarede Miriam.

Allan Johnston, manden bag det populære børneprogram, blev overvældet af glæde, da han hørte, hvordan hans program havde påvirket Isaacs liv. Han udtalte: "Jeg kan ikke beskrive, hvor vidunderligt det er. For omkring 20 år siden skabte jeg serien 'Something Special' med håbet om at hjælpe børn med særlige behov med at finde deres stemme."

Miriam håber nu, at denne hjertevarme historie kan inspirere andre til at tro på det umulige.