Mette Frederiksen melder ud om mundbind

21/04/2021 21:08

|

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Det føles efterhånden som ens hverdag, at man skal iføre sig et mundbind, hvis man vil ind et offentligt sted i Danmark.

Det er kun udenfor og i ens eget hjem, at man stort set er fritaget fra mundbind, og desværre så kommer der til at gå noget tid endnu, før vi endeligt kan tage det af for sidste gang.

I et live-interview med statsminister Mette Frederiksen og Venstre-formand, Jakob Ellemann-Jensen, satte statsministeren nemlig ord på, hvornår hun forventer, at danskerne ikke længere skal gå med mundbind.

Ingen mundbind fra 1. september

Statsministeren fik en række spørgsmål, hvor hun kun måtte svare ja og nej.

Her lød et af spørgsmålene fra TV 2 således, om statsministeren tror, at danskerne fortsat går med mundbind, når vi runder den 1. september 2021.

Til dette svarede statsministeren 'Nej, det tror jeg ikke,"

Heller ikke oppositionen i form af Jakob Ellemann-Jensen troede på, at danskerne stadig vil være påtvunget af bære mundbind ved lov til den tid.

Mens de to politikere var enige i ovenstående, så var de ikke enige hvad angår at rejse ud af landet.

Mette Frederiksen ville således ikke booke en flybillet til Mallorca i slutningen af juni, mens Jakob Ellemann-Jensen ikke ville have noget problem med det.

Slutteligt havde Mette Frederiksen også en god nyhed til de mange mennesker og ansatte i det danske natteliv, som har været lukket ned i mere end et år.

Hun har nemlig en forventning om, at nattelivet bliver åbnet op inden nytår.