Lotto-gevinst på 1 million kroner: "Kunne lige så godt have smidt kuponen ud"

27/07/2023 19:18

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Det kunne have endt med ikke at blive til noget som helst.

Mest læste i dag

En million kroner kan bruges til mange ting, selvom ikke alt kan købes for penge. Det er netop, hvad en ældre kvinde fra København har tænkt sig at gøre, efter hun vandt 1.000.000 kroner i Lotto. Hendes plan er at skabe vidunderlige oplevelser sammen med sine børnebørn.

"Disse penge vil helt sikkert lette nogle af hverdagens byrder. Og så giver de mig mulighed for at skabe flere gode minder med mine børnebørn," fortæller kvinden. Hun er allerede i gang med at lave en to-do-liste, som hun kan udføre sammen med de små.

"Vi kan gøre de små ting, som at gå ud og spise sammen eller besøge et legeland, uden at skulle bekymre os om udgifterne. Og måske tager vi på en sommerferie sammen, hvor vi virkelig kan nyde livet," udtaler hun i en pressemeddelelse.

Selvom hun har planer, er det stadig svært for hende at fatte, at hun er blevet millionær i Lotto. Det er næsten utroligt, da hun indser, at hun nemt kunne have misset gevinsten:

"Det er stadig helt uvirkeligt. Jeg kunne lige så godt have smidt kuponen ud! Jeg har ofte Lotto-kuponer liggende i skuffen, og nogle gange tjekker jeg, om der er en gevinst, men hvis tallene ikke passer, smider jeg dem ud!" udtaler hun og tager en pause. Hvis hun kun havde tjekket sin millionær-kupon med tekst-tv og en kuglepen, ville hun aldrig have opdaget, at den havde en million kroner fra Millionærgarantien.

"Jeg var ved at besvime, da jeg opdagede, at jeg havde vundet en million. Der var gået 14 dage efter trækningen, og i mellemtiden kunne jeg have smidt den ud. Det er uvirkeligt!" siger hun og tilføjer, at hun stadig er utroligt glad, selvom det hele virker som en drøm.

"Ja, det har været en dejlig, dejlig oplevelse."