Lotte Kejser taler ud om Amalie: 'Ikke relevant'

13/06/2023 14:44

|

Redaktionen

Foto: Sille Serup/TV3
Der er iskold luft mellem de to reality-kvinder – men nu åbner Lotte endelig op.

Mest læste i dag

Kriseramte familiebånd er til syne hos reality-stjernen Amalie Szigethy og hendes mor, Lotte Lytton Kejser.

Kejser har bekræftet til SE og HØR, at hun aktuelt ikke har kontakt med sin datter, til trods for tidligere tætte bånd mellem de to.

Denne oplysning kommer samtidig med, at Szigethy angiveligt er genforenet med hendes ekskæreste og far til hendes to børn, Mikkel Skelskov.

Kejser kommenterede datterens privatliv og indikerede, at Szigethy er tilbage sammen med Skelskov, dog uden hendes mors tilstedeværelse.

“Amalie er en voksen kvinde og træffer sine egne valg. Hvad jeg mener om Mikkel Skelskov er ikke relevant. Jeg ønsker dem god vind,” udtalte Kejser til HER&NU.

Dette sker til trods for, at der i slutningen af sidste år var stort drama mellem Amalie og Mikkel, hvor Amalie inddrog politiet og medierne, da hun mente, at Mikkel havde taget deres fællesbørn med på en rejse, uden at give besked om det.

Begge parter har deaktiveret deres Instagram-profiler, hvilket har gjort det umuligt for offentligheden at følge med i deres private liv.

Årsagen til den nuværende splittelse mellem Szigethy og hendes mor, som tidligere har delt mange oplevelser sammen, er indtil videre ukendt.