LIGE NU: Endnu flere restriktioner på vej

16/12/2020 12:55

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Sundhedsordførerne er endnu engang blevet indkaldt til møde i Sundhedsministeriet, efter at de var der i går.

Det skyldes at der præsenteres nye corona-restriktioner.

Så sent som i går formiddags blev sundhedsordførerne i folketinget indkaldt til møde i Sundhedsministeriet, hvor de blev orienteret om, at de resterende 29 kommuner, der endnu er ramt af nedlukninger, ville blive lukket ned onsdag klokken 16.00.

Der må i øjeblikket være massefølelse af deja-vu på Christiansborg, for sundhedsordførerne er nu igen blevet indkaldt til møde hos Sundhedsministeriet, og det skyldes angiveligt at der snart, igen, kommer nye restriktioner.

Det er B.T der for kort tid siden kunne melde ud, at sundhedsordførerne igen er blevet indkaldt til et nyt møde om de kommende corona-restriktioner, der ganske givet vil ramme Danmark som helhed.

Ifølge B.T. står der i mailen der er blevet sendt til ordførerne, at mødet vil omhandle nye restriktioner, og at det er noget indsatsgruppen arbejder på netop nu.

Det er endnu ikke meldt ud, hvornår mødet finder sted, men det sker efter alt at dømme i løbet af i dag, og vi kan derfor sandsynligvis forvente, at der bliver indkaldt til pressemøde senere på dagen.

Præcist hvilke restriktioner der kunne være tale om, vides endnu ikke, og B.T. der ellers har bragt historien, kan heller ikke komme nærmere ind på de kommende restriktioner, men vi vil følge op på det, når nye informationer bliver tilgængelige.