Kvindes forargelse over navnet på en bøf sender chokbølger: Hun kræver, at supermarkedet ændrer det

16/07/2023 06:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Den 38-årige kvinde frygtede først, at hun havde overreageret, men da hun havde lavet en Google-søgning på navnet, var hun alligevel sikker i en sin sag.

Mest læste i dag

Ifølge denne kvinde bør supermarkedskæden 'Sainsbury's' ændre navnet på deres bøf, da hun finder det stødende og upassende. Rose Robinson, en 38-årig kvinde fra Norwich, England, opdagede en bøf i sin lokale Sainsbury's, der var navngivet 'Big Daddy beef rump steak'. Rose blev chokeret over at se denne bøf i supermarkedet og mener, at det er sexistisk og forvirrende at navngive en bøf som 'Big Daddy'.

Hvad synes du om navnet på denne bøf?

Foto: Privat

Rose, en mor til tre, fandt det forkert og unødvendigt at inkludere køn i markedsføringen af generiske fødevarer, da der er andre måder at fremhæve produktets størrelse på.

"En 'Big Daddy'-bøf er stadig tilgængelig på hylderne i Sainsbury's supermarked i 2023, men det føles simpelthen forkert og unødvendigt," siger hun ifølge mediet DailyMail.

Efter at have opdaget bøffen, gik Rose til kundeservice-skranken, ikke for at klage, men for at give feedback om produktets branding.

Hun hævder, at en medarbejder ironisk nok sagde, at de ikke kan bruge udtrykket 'damer og herrer' over højttaleranlægget af frygt for at støde nogen.

Rose søgte efter ordene på Google og blev chokeret over at opdage, at 'Big Daddy' faktisk har seksuelle undertoner og bruges til at beskrive nogen, der er 'god med sit udstyr'.

"Jeg kom hjem og tænkte: 'Åh Gud, har jeg overreageret?'" Jeg slog 'Big Daddy' op i Urban Dictionary for at få en bedre forståelse af udtrykket, og det refererer ikke kun til en maskulin magtfuld person, der er også en seksuel dygtighed forbundet med det."

"Et af udtrykkene, undskyld mig for at være direkte, som dukkede op øverst i Google-søgningen, refererede til nogen, der er 'god med sit udstyr'," fortæller Rose.

"Jeg følte bare, at det var unødvendigt. Der er så mange måder, det kunne have været navngivet på, som ville have kommunikeret den enorme størrelse af dette specifikke produkt lige så godt. Det føltes bare meget upassende, og jeg følte mig ikke tryg ved det."

I stedet foreslår Rose, at butikken bruger ordet 'supersize' i stedet for 'Big Daddy'.

Der er ikke meldt ud, om supermarkedet har planer om at ændre navnet i fremtiden.