Kvinde lavede kort indkøb i Netto: Fik et kæmpe chok da hun vendte tilbage til sin bil

21/09/2023 19:35

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Google Maps
En kvinde fik et kæmpe chok, efter hun havde handlet i Netto.

Mest læste i dag

En kvinde oplevede en uventet situation, da hun forlod Netto i Aabybro og vendte tilbage til sin bil.

Efter at have læsset sine indkøb ind i bilen, satte hun sig selv på førersædet. Pludselig dukkede en mand op og satte sig ved siden af hende, idet han truede hende med ordene: "Giv mig dine penge eller dine nøgler."

Det skriver TV 2 Nord ifølge B.T.

Nordjyllands Politi har bekræftet hændelsen over for TV 2 Nord og er i øjeblikket i gang med at undersøge overvågningsbilleder og tale med vidner.

"Vi har ikke tidligere set denne fremgangsmåde i forbindelse med røverier. Vi tager sagen meget alvorligt, og der er nogle personer, som vi skal afhøre," udtaler Thomas Due Albrektsen, politikommissær og efterforskningsleder ved sagscenter Hjørring, til TV 2 Nord.

Kvinden lykkedes at undslippe gerningsmanden og løb tilbage ind i butikken, hvor han ikke turde følge efter hende, sandsynligvis på grund af overvågningskameraerne.

Røveriforsøget er blevet anmeldt til politiet.

Advarsel til andre

Efter episoden har kvindens datter delt et opslag på sin Facebook-side, hvor hun beskriver hele hændelsesforløbet, som hun har fået fortalt af sin mor, for at advare andre i området:

"Dette er en besked til beboerne, ikke kun i Aabybro, men sandsynligvis også i Jammerbugt og omegn, om at man skal være opmærksom på, at sådanne hændelser kan forekomme," skriver hun blandt andet i opslaget, som du kan læse nedenfor.