Kvinde i chok efter tur i Aldi: Opdagede ulækkert fund i sin indkøbspose

22/10/2023 11:41

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
En kvinde var bestemt ikke helt tilfreds efter sin indkøbstur i Aldig.

Mest læste i dag

En anonym kvinde oplevede en ubehagelig overraskelse, da hun kiggede ned i den genanvendelige indkøbspose, hun netop havde købt i ALDI's butik i Castle Bromwich, Birmingham. Ifølge en rapport fra Birmingham Live skræmte fundet hendes børn.

Hun forklarede: "Jeg handlede hurtigt for omkring 30 pund og købte en af ALDI's genanvendelige poser. Da jeg var ved at komme for sent til at hente mine børn fra skole, kastede jeg hurtigt mine indkøb i posen. Jeg bemærkede noget i bunden af posen, men tænkte, det var bare et stykke papir eller noget, og jeg gav det ikke meget opmærksomhed. Senere, da jeg var hjemme, lod jeg end ikke som om at gå ud af bilen. Min søn hjalp mig med at tage indkøbene ud fra bagagerummet, da jeg skulle skynde mig videre."

"Hen ad vejen, mens jeg var på vej for at hente min bror på arbejde, ringede min mand og spurgte, hvor jeg havde købt indkøbene. Jeg nævnte, at det var fra ALDI, og han spurgte, hvor jeg havde fået posen fra, da vi allerede havde nogle derhjemme."

"Jeg svarede, at jeg havde købt den i butikken, og undrede mig over, hvorfor han var så nysgerrig. Han sendte mig derefter billeder af, hvad han havde fundet, og jeg indså med rædsel, hvad det var. Jeg spurgte, hvor indkøbene var, og han havde lagt det væk, så jeg bad ham om at smide det ud."

Kvinden frygtede, at hendes indkøb kunne være blevet forurenet af det indtørrede firben, som de havde fundet i posen. Hun kasserede ikke kun maden, men brugte også en time på at rengøre området.

Efter episoden kontaktede hun ALDI og blev oprindeligt tilbudt en kompensation på blot 3,59 pund. Senere forhøjede ALDI kompensationen til 100 pund i form af et gavekort. Hun kommenterede: "De tilbød mig først 3,59 pund, hvilket jeg fandt stærkt utilstrækkeligt. Jeg takkede for tilbuddet, men forklarede, at jeg havde smidt mad for 20 pund væk og brugt penge på rengøringsmidler, så 3,59 pund var langtfra tilstrækkeligt."

"Men ud over det ønskede jeg at gøre ALDI opmærksom på, at de bør være mere forsigtige med sådanne sager. Posens bund var ved at gå i stykker, og det kunne have ført til kontakt med min mad. Senere talte jeg med en repræsentant fra ALDI's hovedkontor, som undskyldte for oplevelsen og tilbød mig en værdikupon på 100 pund."

Dette er rapporteret i Mirror.