Kvinde blev bedt om at tjekke sin konto: Så mange millioner havde hun vundet i lotteriet

02/10/2024 23:07

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Danske spil
Kvinden kunde ikke tro sine egne øjne, da hun så beløbet.

Mest læste i dag

Nogle nyheder er så gode, at de kan være svære at fatte.

Sådan var det også for en kvinde fra Vestjylland, der for nylig vandt den store Lotto-gevinst gennem sit PLUS-abonnement – uden først at opdage det.

"Jeg havde godt set i lokalavisen, at de otte millioner var blevet vundet i kommunen, og at Danske Spil stadig ikke havde talt med vinderen. Jeg tænkte lidt over, hvem det mon kunne være, men det faldt mig slet ikke ind, at det kunne være mig," fortæller kvinden, der ønsker at forblive anonym.

Hun funderede over, om hun kendte vinderen, indtil hun modtog et opkald fra en medarbejder hos Danske Spil, som kunne fortælle hende, at hun bestemt kendte vinderen – for det var hende selv.

Danske Spil beskriver hændelsen i en pressemeddelelse.

"Jeg blev virkelig overrasket. Hun bad mig om at tjekke min konto hos Danske Spil, og der stod otte millioner! Det var en underlig følelse, for jeg har aldrig vundet noget særligt før. Måske småbeløb som 40, 25 eller 125 kroner, men jeg har spillet i mange år, så det var lidt surrealistisk at se det beløb," siger kvinden, der straks ringede til sin mand for at dele de gode nyheder.

"Min mand var i garagen, så jeg gik ud og bad ham komme ind i køkkenet og sætte sig ned," fortæller hun og tilføjer, at han straks frygtede, at noget var galt.

"Jeg måtte berolige ham og fortælle, at det var gode nyheder: 'Jeg har lige fået et opkald – vi har vundet 8 millioner kroner!' Det syntes han var helt fantastisk. Det er jo mange penge," siger hun og afslører, at de allerede har brugt en del af gevinsten.

"Vi har voksne børn, som vi gerne vil hjælpe, hvis de får brug for det, så vi har lavet låneaftaler på et par millioner til hver af dem. Det føles godt at kunne gøre det. En af dem kaldte det ligefrem et mirakel," siger kvinden, som også planlægger at tage hele familien med sydpå til varmen snart.

"Det koster selvfølgelig en del, men vi får all inclusive og et godt hotel," afslutter den heldige vinder.