Kvinde afslører væsentligt problem med Netto: Vælger i stedet at køre adskillige kilometer for at handle i en Rema 1000

25/01/2024 12:01

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Nu reagerer Netto.

Mest læste i dag

Indkøbsture synes ikke at være en aktivitet for hele familien, ifølge en frustreret læser, der har henvendt sig til Helsingør Dagblad for at dele sine udfordringer med indkøb i Netto i Snekkersten.

Den nytilflyttede læser, som ønsker at forblive anonym, beskriver, hvordan hendes to-årige søn, bærende på hendes arm, er tvunget til at dele plads i indkøbsvognen med varerne. Dette skyldes angiveligt akut mangel på indkøbsvogne med siddeplads til børn i butikken.

Læseren påpeger, at den eneste discountbutik i området ikke lever op til forventningerne, hvilket tvinger hende til at søge mod konkurrenten, Rema1000, der ligger fire kilometer væk.

"Jeg tænkte, at det var en tilfældighed, men hver gang jeg har besøgt butikken siden, har der været mangel på vogne med siddeplads til børn. Der er kun to små vogne, hvilket betyder, at min søn må sidde oppe i vognen med alle varerne. Nej tak til hundelortesko i indkøbsvogn, siger jeg bare. Og det er også synd for den næste kunde," skriver hun til avisen.

Helsingør Dagblad har tidligere rapporteret om indkøbsvognsproblemer i Prøvestencentret, hvor butikker samarbejder med boligområdet Vapnagård for at samle og transportere indkøbsvogne tilbage til centret. Dog har læseren ikke oplevet mangel på vogne, når hun handler i Prøvestencentret.

Jacob Krogsgaard Nielsen, pressechef hos Salling Group, erkender problemet og forsikrer, at virksomheden arbejder på at løse det. Han forklarer, at indkøbsvogne regelmæssigt forsvinder, men nye vogne er allerede bestilt og på vej til butikken. Salling Group forsøger også aktivt at finde de forsvundne vogne for at sikre en problemfri indkøbsoplevelse for kunderne.

I en tidligere artikel kaldte varehuschefen i Kvickly i Prøvestencentret, Bruce Brøndberg, problemet med forsvundne vogne et specifikt Helsingør-problem. Han påpegede, at han gennem årene ikke havde stødt på lignende udfordringer i andre områder, hvor han tidligere havde været leder af Kvickly-butikker.

Netto i Snekkersten ser nu frem til at modtage de nye indkøbsvogne og håber, at de forsvundne vogne snart vender tilbage, så kunderne ikke længere behøver at jonglere mellem varer og børn på deres indkøbsture.