Kunde på McDonalds bestilte burger uden salat: Så modtog han dette

10/11/2020 10:33

|

Henrik Rothenbücher

Foto: Facebook & Shutterstock.com

Mest læste i dag

Når man er lidt kræsen, er det smart, at man kan bestille sin fastfood lige præcis, som man ønsker.

Det var en mand rigtig glad for, da han skulle bestille mad fra McDonald’s online. Desværre gik der bare noget helt galt i processen. Han formåede at få tjekket lidt for mange bokse af, så da han modtog sin mad, blev han noget overrasket, skriver The Mirror.

Faktisk syntes hans kone, at situationen var så komisk, at hun valgte at dele episoden på Facebook efterfølgende. Hun tog et billede af sin skuffede mand, og skrev:

“Min mand bestilte McDonald's fra Uber Eats (online service red.) Han valgte alle salatmulighederne fra, fordi han ikke kan lide det, men han kom også til at fravælge brød og kylling.”

Det betød, at han endte med at betale fuld pris for en burger uden salat, brød og kylling. Og hvad er der så tilbage, spørger du måske? Det kan du se på billedet nederst i denne artikel. 

Over 8.000 likes

Opslaget har fået over 8.000 likes og mere end 1.600 kommentarer, og der er ingen tvivl om, at folk synes, at det både er morsomt og lidt bizart, at McDonalds overhovedet sendte bestillingen afsted.

“Min dag er reddet.”

“Ærligt talt så sker det så ofte for mig, fordi jeg kun bestiller kød og ost”

“Han ser sur ud. Hysterisk morsom."

"Jeg er mere chokeret over, at de sendte det ud. De vidste uden tvivl, at det var en fejl, men de fik sig helt sikkert et grin.”

Herunder kan du se, hvad den skuffede McDonalds-kunde modtog. Det er tydeligt, at der gik noget helt galt, da han skulle bestille sin mad fra den populære fastfood-kæde.