Konens bil ville ikke starte og viste 'mand på toilettet'-symbol: Han tog sig til hovedet, da han selv så symbolet

18/06/2023 14:11

|

Redaktionen

Foto: TikTok
Hans kone forklarede ham, at hendes bil ikke ville starte, og at den viste et 'mand på toilettet'-symbol. Da han opdagede, hvad det var, tog han sig til hovedet.

Mest læste i dag

En mand blev meget forvirret, da han fik en besked fra sine kone, der spurgte ham om, hvad symbolet, der forestiller en mand, der sidder på toilettet, på bilens instrumentbræt betyder. Det skriver The Sun.

Jett valgte at dele en video, hvori han forklarer, at hans kone skrev en besked til ham om, at hendes bil ikke kunne starte, og at den viste et symbol af 'en mand, der sidder på toilettet'.

"Min kone sendte mig en besked for at sige, at hendes bil ikke startede, og at instrumentbrættet viste et symbol, der viste en person på toilettet," skriver han over videoen.

"Forvirret bad jeg hende om at sende mig et billede."

Han viser derefter det billede, som han modtog fra sin kone, hvor man kan se, at symbolet ikke viser en person, der sidder på toilettet, men derimod, at temperaturen er '-4°'.

Videoen endte med at gå viralt på det sociale medie TikTok, hvor den er blevet set et utal af gange. Derfor er der naturligvis også flere seere, der har skrevet en kommentar til videoen.

Blandt de personer, der har kommenteret på videoen, er der flere, der skriver, at de godt kan se, hvad hun mener, mens andre slet ikke kan forstå, at hun ikke ved, at hendes bil viser temperaturen.

"Jeg er forvirret. Jeg ser også nogen sidde på toilettet," er der en person, der har kommenteret.

"Så også en fyr på toilettet. Var nødt til at læse i kommentarsporet, for at finde ud af, at det er temperaturen," skrev en anden.

"Hvad betyder det tegn? Jeg havde også været nødt til at skrive til nogen og spørge om det samme," lød det fra en tredje.

Andre gav - som sagt - udtryk for, at de slet ikke kunne forstå, hvordan hun ikke var klar over, at det var temperaturen, der blev vist, nu når det var hendes egen bil.

"Men hvor lang tid har hun haft denne bil, siden hun ikke ved, at det er der temperaturen bliver vist?" skrev en person.

"Er hun polsk og blond? Det er jeg, men jeg forstod, hvad den viste efter ca. 30 sekunder," lød det fra en anden.

"Hun må været meget smuk," skrev en tredje som en joke.