Kendis mistede dyrebar ting under optagelser til 'Kender du typen': Nu er sandheden blevet afsløret

09/11/2023 16:25

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Anne Glad har nu forklaret, hvad der skete.

Mest læste i dag

Forfatteren Knud Romer gav for to år siden danskerne en indblik i sit hjem, da han inviterede DR-programmet 'Kender du typen' indenfor.

Desværre skulle denne visit vise sig at have en kostbar konsekvens.

I Anne Glads forbrugerpodcast 'Du kender typen' afslører Knud Romer, at han mistede en særlig genstand under besøget.

Det viser sig, at den 63-årige forfatter har en dyb kærlighed for Coca-Cola. Han drikker dagligt halvanden liter af den populære sodavand og bruger omkring 11.000 kroner om året på denne vane.

Men det var én enkelt coladåse, der virkelig betød noget for ham. Denne specielle dåse havde haft en fast plads på hans reol i hele 10 år, indtil den pludselig forsvandt efter tv-holdets besøg.

Knud Romer havde fået en unik coladåse som gave fra Coca-Cola som betaling for en tekst, han havde skrevet i anledning af brandets 125-års jubilæum. Dåsen bar endda teksten 'Del en Coke med Knud'.

Efter tv-produktionen havde forladt hans hjem, opdagede Knud Romer til sin store sorg, at hans dyrebare coladåse var blevet efterladt 'tom og skrumpet' i hans skraldespand.

Han klagede til Anne Glad og beskyldte en person fra produktionen for at have tømt hans uvurderlige cola. Anne Glad forklarede dog forfatteren, at tingene ikke var som de så ud:

"Vi lavede en cola-quiz, så der måtte ikke være nogen Coca-Cola fremme. Dåsen bar også dit navn, og alt med navn på blev fjernet. Så en af rekvisitørerne tog og lagde dåsen bagest på reolen. Men da lysmanden satte en lampe op på reolen – uden at vide at colaen var der – fik han den til at trille ned bag reolen. Den sprang, og derfor blev den flyttet ud i køkkenet. Der var ingen, der drak din cola."