Kærestepar tog på romantisk ferie: Da de lander i lufthavnen venter mandens gravide kone på dem

13/05/2024 16:15

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com Foto: Shutterstock.com
Hun troede hun havde fundet sin eneste ene, men han viste sig at være en helt anden.

Mest læste i dag

En romantisk ferie endte som en scene fra en film, da fyrens rasende, gravide kæreste ankom til lufthavnen - og efterlod hans nye kæreste i fuldstændig chok.

Det skriver Mirror

Da hans løgne begyndte falde fra hinanden, blev det afsløret, at hans hemmelige partner kun var uger fra at føde, og at han endda havde løjet om sin alder.

Madeleine Jaye matchede første gang med Jason på Tinder i december, og de to udvekslede beskeder i næsten en måned før de mødtes.

Den 22-årige mente, at hendes match var 'for godt til at være sandt', og at de var 'enige om alt', endda diskuterede børn og deres planer for fremtiden.

Madeleine, fra Sheffield, South Yorkshire, indrømmer, at hun selv troede, at Jason var ægteskabsmateriale, og de to rejseentusiaster bookede en ferie til Spanien sammen den 26. marts, tre måneder inde i deres 'hvirvelvindsromance'.

Men da parret landede i East Midlands Lufthavn en uge senere, siger Madeleine, at en rasende gravid kvinde ventede på dem.

Den vordende mor forklarede, at hun var Jasons kæreste og skulle føde hans barn i løbet af få uger.

En abrupt afslutning på ferien

Den kommende mor blev angiveligt ledsaget af sine forældre, som begyndte at 'skubbe kameraer i [Jasons] ansigt' og råbe ad Madeleine i, hvad hun sammenlignede med en 'scene fra en film'.

Den gravide kvinde afslørede senere for Madeleine, at hendes tilsyneladende perfekte match havde løjet om hans navn og endda hans alder - og hævdede at være 32, da han faktisk var 37.

Svindleren havde angiveligt været sin kæreste gennem fire år utro med fire kvinder til dato, og hans partner hævdede, at han havde en historie med at forfølge yngre piger.

Den traumatiserede studerende opdagede også, at hendes nye "kæreste" havde en anden søn, som han havde holdt hemmelig. Madeleine hævder endda, at hun havde to drømme om, at Jason fik børn to uger før ferien, og at han bare 'lo af det'.

Den første tinderdate

Madeleine hævder, at Jason var hendes første Tinder-date – og at hun har været så arret af oplevelsen, at hun har slettet appen for altid.

Madeleine delte sin fortælling:

"Jeg havde aldrig været på en Tinder-date før i mit liv, så jeg var bange. På vores første date mødtes vi klokken 15. Jeg havde ikke tænkt mig at blive for længe, ​​og så blev klokken 22, og vi havde bare snakket hele tiden. Vi talte om fremtiden. Vi var bogstaveligt talt enige om alt: hvornår vi vil have børn, hvordan vil vi have vores liv skal være, hvordan vi ønsker, at vores fremtid skal være, og vi matchede så godt. Det lød for godt til at være sandt, og det er fordi, det var det." fortæller hun og fortsætter:

"Det var en hvirvelvindsromance. Det hele skete så hurtigt. Jeg fornemmede ikke, at der var noget galt. Han [lod som om han var] meget tilbagetrukket, han sagde, at han ikke har haft meget held med kvinder, og at han har været fokuseret på sin virksomhed, men nu er han klar til at finde nogen. Da vi landede [i East Midlands Lufthavn], gik denne pige hen til ham og sagde: 'Jeg er hans kæreste, jeg føder om to uger'. Moren og faren kommer over, de skubber kameraet i ansigtet på ham, de råber af mig. Jeg gik bogstaveligt talt i chok. Jeg har aldrig følt noget lignende."

Løget om navn og alder

For Madeleine kom det hele som et chok.

"Jeg havde ikke set den komme. Jeg var der og tænkte, at vi skulle giftes, og det her er fyren for mig, og pludselig har han et helt andet liv bag min ryg. Jeg var vågnet [en nat], og jeg sagde, at jeg havde drømme om, at han havde børn, og han havde bare grinet af det. Han fortalte mig, at han var 32, hvilket allerede er lidt ofr gammel for mig, men så fortalte hans kæreste, at han faktisk var 37." fortæller Madeleine og fortsætter:

"Han løj om sit efternavn. Jeg Facebookede hans efternavn, og hans konto dukkede op med billeder af ham og hans kæreste. Jeg har slettet Tinder, og jeg vender aldrig tilbage nu."

Madeleine hævder, at Jason skrev en sms til hende, efter hun forlod lufthavnen, og sværgede, at hans kæreste var en 'skør eks', der havde 'fanget ham med et barn'.

Den uheldige Madeleine har dog afbrudt al kommunikation med sin eks, og har ikke set ham siden deres feries bitre afslutning.

Madeleine advarer nu andre tinder-brugere om at 'stole på deres mavefornemmelse', når det kommer til internetdating.