Johnny Hansen foretager sine daglige indkøb i REMA 1000, Netto og Lidl - men denne butik er hans helt store favorit

03/09/2023 14:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Tobias Kobborg/Ritzau Scanpix
Den evigt poplære Johnny Hansen har en klar favorit, når det kommer han butikker, hvor man kan købe dagligvarer.

Mest læste i dag

Mange mennesker har tydelige præferencer, når det kommer til dagligvarebutikker, mens andre er mere ligeglade med, hvilken butik de handler i.

Johnny Hansen, forsangeren i det velkendte band Kandis, tilhører den sidstnævnte gruppe.

I en samtale med B.T. afslører han, at i hans hjemby Hurup i Nordjylland har han adgang til en række forskellige dagligvareforretninger, herunder REMA 1000, Netto, Lidl og endda en lille købmand med et begrænset udvalg af varer. Da han bor på landet, er det ikke alle butikker, der har det samme sortiment, hvilket betyder, at han af og til må tage en tur rundt for at finde, hvad han søger.

Trods muligheden for at vælge mellem flere butikker, ligger hans absolutte favorit ikke i nærheden.

Han indrømmer, at han nogle gange ender med at bruge 1.500 kroner i sin yndlingsbutik, selvom det ikke var planlagt, når han handler:

"Bilka. Jeg synes, at Bilka er fantastisk. De har så mange forskellige produkter. Du kan finde alt i Bilka. Selvom vi går ind i Bilka med intentionen om ikke at købe noget, ender vi altid med at forlade butikken med en fyldt indkøbsvogn til en værdi af 1.500 kroner. Hvis man virkelig skal handle, kan man nemt bruge 4.000 kroner."

Selvom Johnny Hansen klart har sin favorit, stopper det ham ikke fra at besøge forskellige supermarkeder.

Han tilføjer i interviewet med B.T., at han finder det spændende at udforske dagligvarekæder, som han normalt ikke handler i.