Jørgen blev rasende efter at have modtaget en uforklarlig p-bøde: Hvad der præcist var sket, undrede ham dybt.

09/09/2023 08:56

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Hele situationen har fået ham op i det røde felt.

Mest læste i dag

Efter Jørgen Mortensen vendte hjem fra sin ferie i England sammen med sin kone, blev han mødt af en overraskelse, som han næsten ikke kunne tro sine egne øjne på.

Mens han havde været i udlandet, opdagede han en parkeringsbøde i sin postkasse, udstedt af Apcoa, et af Danmarks største parkeringsselskaber. Bøden hævdede, at Jørgen Mortensen ulovligt havde parkeret ved Den Blå Planet i København. Dog var Jørgen Mortensens autocamper efter hans udsagn parkeret sikkert i en garage i Herning i hele ferieperioden.

Ekstra Bladet rapporterer om denne usædvanlige hændelse.

Jørgen Mortensen var naturligvis meget utilfreds med at have fået denne urimelige bøde og udtalte: "Jeg er vred. Hvis de ikke engang sender et billede med, kan enhver jo få en bøde", fortalte han til Ekstra Bladet.

Han forsøgte flere gange uden held at kontakte Apcoa, da de to gange blot bad ham om at udfylde en formular på deres hjemmeside i stedet for at hjælpe ham.

Ifølge Ekstra Bladet, som havde adgang til de breve, Jørgen havde modtaget, truede selskabet Jørgen med inkasso, men de vedhæftede advarsler indeholdt ingen dokumentation. Dette fik Jørgen til at se rødt, da det syntes som om, de bare "uddelte kontrolafgifter" uden grund.

Kort efter at Ekstra Bladet tog kontakt til Apcoa blev sagen pludselig lukket, og Jørgen blev selvfølgelig fritaget fra at betale en eneste krone.

Nu planlægger han at sende en faktura tilbage til parkeringsselskabet for den tid, han har brugt på at håndtere deres fejltagelse.