I skyggen af flere overraskende beslutninger: Lene Beier mærker helt særlig bekymring

11/10/2023 09:17

|

Emil Martesen

Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Lene Beier mærker en helt særlig bekymring.

Mest læste i dag

Hun har for alvor bidt sig fast på danskernes læber med sine fortrinlige præstationer i en række populære programmer, der er rullet over skærmen. 

Og skulle du være blandt dem, som altid sidder klistret til skærmen, når Lene Beier er at finde, så er der god grund til at klappe lidt ekstra i hænderne. 

I hvert fald på hende og familiens vegne. 

Det er efterhånden et stykke tid siden, at det så dagens lys, at hun og familien følger deres drøm de har haft i mange år, hvorfor familien forlader Danmark. 

Dengang løftede hun sløret for, at hun kan videre bekræfte, at de forlader Danmark til fordel for Østrig for at kunne renovere samt drive hotel, hvilket altså har været den helt store drøm i en årrække.

Men efter blot 12 dage valgte TV-værten og manden at sætte deres hus ned i pris med 8%: 

Og for nyligt gjorde de det tilsyneladende igen.

De har nemlig skåret prisen på deres luksusvilla i Søvang ved Dragør, ikke én, men to gange.

14.995.000 kroner ønskede parret dengang for deres hus, da de tilbage i maj satte det til salg.

Den dag i dag står udbudsprisen dog på 12.800.000 kroner for deres 216 kvadratmeter gennemrenoveret luksusvilla i første parket til Øresund.

Men prisnedsættelsen er dog ikke noget, parret tager særlig tungt.

Derimod er det noget ganske andet, der vækker bekymring hos parret.

For mens forældrene ser frem til et nyt kapitel i deres liv, er børnene bekymrede for, hvordan deres hverdag i Østrig vil forme sig:

"Vores drenge glæder sig rigtig meget til det begge to, men de har jo også dage, hvor de tænker på det med venner, og om de kan få nogle nye venner og alt det", siger Lene Beier ifølge HER&NU.

Lene og Anders har dog en plan for, hvordan overgangen skal ske:

"Tanken har hele tiden været, at hvis sol og vind stod lige, så bliver det til næste sommer, når drengene går ud af folkeskolen", forklarer Lene Beier videre.

Men indtil huset er solgt, og de økonomiske detaljer er på plads, forbliver familiens fremtid i Østrig en usikker størrelse.