Hvis du overvejer at handle i Normal, bør du læse dette først

10/05/2024 23:03

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Normal har mere end 120 butikker, der ligger rundt omkring i det danske land.

Mest læste i dag

Hvis du overvejer, om du skal tage et smut forbi en Normal-butik, så er her noget, du bør tage et kig på.

Det viser sig, at B.T. har gennemført en prisundersøgelse på budgetvenlige plejeprodukter, og Normal har virkelig skilt sig ud.

I denne prisundersøgelse blev priserne på 10 populære plejeprodukter sammenlignet på tværs af fem detailkæder, heriblandt Normal, Bilka, Føtex, Kvickly, og Matas, og konklusionen var entydig.

Konklusionen er klar: Tænker du på at shoppe plejeprodukter i Normal, bør prisen ikke være en hindring.

Normal stod markant stærkere i prisundersøgelsen, idet de tilbød den mest prisvenlige indkøbskurv. Kunder hos Normal kan opnå besparelser på op til 81,50 kroner i forhold til Matas' priser, som lå i det højere prislag ifølge undersøgelsen.

Selv uden Matas i ligningen, og kun sammenlignet med Bilka, som havde den næstbedste pris, var Normals priser fortsat 37,95 kroner billigere.

Normals konsekvente lave priser har ikke alene sikret dem flere pristjek-sejre i B.T., men har også presset konkurrenterne til at revurdere deres egne priser.

Som et direkte svar på Normals prissætning har Salling Group, som ejer Bilka, Føtex, og Netto, justeret priserne på 300 plejeprodukter.

Dette understreger Normals betydelige indflydelse på markedet og deres rolle i at fremme konkurrence, hvilket fører til lavere priser til glæde for forbrugerne.

Normals vedvarende engagement i at give kunderne mere for pengene styrker deres position som det mest økonomiske valg for forbrugerne.

For at se prisundersøgelsen, klik her.