Hun vågnede alene op på krydstogtskibet: Overvågningsvideo afslørede den tragiske ulykke

11/06/2023 14:58

|

Redaktionen

Foto: Ronnie Peale / GoFundMe
Da den amerikanske Jennilyn Blosser slog øjnene op mandag morgen, opdagede hun at hun var alene i sengen.

Mest læste i dag

Hendes kæreste gennem flere år var sporløst forsvundet – han var ikke i deres kahyt eller noget sted ombord på det imponerende krydstogtskib ‘Carnival Magic’.

Den 25. maj havde de påbegyndt rejse med krydstogtet, der skulle sejle dem fra Norfolk i USA til Bahamas, før de vendte hjemad.

Men de kom aldrig så langt.

Mandag morgen var hendes forlovede, 35-årige Ronnie Peale, forsvundet fra skibet der befandt sig cirka 270 kilometer øst for Jacksonville i Florida.

Jennilyn Blosser har til CNN fortalt, at det var første gang, Ronnie var på et krydstogt og at de havde taget på denne rejse for at fejre hendes fødselsdag.

Da hun vågnede mandag morgen omkring kl. 11:30, var hun alene.

»Da jeg indså, at jeg ikke kunne finde ham nogen steder, ringede jeg til hans mor for at spørge, om hun havde hørt fra ham og hun fortalte, at hun ikke havde hørt Ronnie,« siger Jennilyn Blosser.

Det blev hurtigt tydeligt, at Ronnie var forsvundet og han blev anmeldt savnet samme eftermiddag.

Ifølge krydstogtsselskabet kunne overvågningsbilleder fra skibet vise, at Ronnie Peale tidligt mandag morgen omkring kl. 04:10 havde lænet sig ud over balkonens gelænder ved deres kahyt – hvorefter han faldt over bordet.

Han forsvandt ned i havets bølger.

Det amerikanske kystvagtkorps blev straks involveret og søgte i flere dage i et omfattende område ud for Floridas kyst for at finde den forsvundne mand.

Desværre uden succes.

Onsdag meddelte kystvagten, at de stoppede eftersøgningen.

»Beslutningen om at stoppe den aktive søgning, mens vi afventer yderligere information, er aldrig en let en,« sagde Christopher Hooper, som er en af koordinatorerne for kystvagtens redningsmissioner, i en udtalelse:

»Vi udtrykker vores dybeste medfølelse til hr. Peales familie og venner.«