Heldig dansker vandt én million kroner og brugte dem før han fik dem: Så meget har han nu tilbage

16/03/2024 06:14

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Danske Spil
Èn heldig dansker vandt én million kroner og brugte dem før han fik dem.

Mest læste i dag

Det er ikke ensbetydende med at være trist, bare fordi man tænker fornuftigt! En mand fra Vestjylland i hans 40'ere rammer jackpot og scorer 1.000.000 kroner i Lotto, hvilket pludselig gør det muligt for ham at dække sine lån og forkæle sig selv med lidt ekstra i dagligdagen og til fester.

Dette er essensen af en nylig pressemeddelelse.

"Man skal være opmærksom på, at pengene flyver hurtigt, hvis man begynder at leve lidt over evne!"

Det er ordene fra en Vestjysk mand i midten af 40'erne, som for nylig var heldig nok til at vinde 1.000.000 skattefrie kroner ved at spille Lotto på sin smartphone.

Han vandt i en særlig trækning kaldet Millionærchancen, hvilket pludselig betød en million mere på bankkontoen – så hvad gør man ved det?

"Jeg blev helt praktisk og begyndte straks at tænke over, hvordan vi bedst kunne udnytte pengene. Det er jo let at spilde dem alle sammen, hvis man ikke er forsigtig!" forklarer han.

Det 'mest praktiske', han kunne komme på, var at anvende en betydelig del af pengene til at indfri noget af gælden, hvilket i realiteten betød, at han og hans kone nu har 7.000 kroner mere til rådighed hver måned til sjov og ballade.

Desuden var der også plads til en god portion luksus på en allerede planlagt charterrejse mod syd. Ferieplanerne med konen var lagt fast og betalt, inden gevinsten var en realitet, men:

"Med de ekstra penge kunne vi virkelig leve det op. Vi tog os nogle ekstra friheder. Der blev brugt flere taxaer, vi opgraderede vores all inclusive til at inkludere ekstra roomservice, og så investerede jeg i et par dyrere solbriller. Ikke de der billige fra en tilfældig sælger på stranden, men nogle rigtige kvalitetsbriller. Det var fantastisk," deler manden, som erkender, at størstedelen af gevinsten allerede er brugt. Men ikke det hele:

"Der er stadig en lille smule tilbage. Jeg har sat 100.000 kroner til side på en opsparingskonto. Så har vi lidt at bruge af løbende. Man bør føle, at det betyder noget at vinde en million, ikke?" afrunder han.