Har du også undret dig? Nu går det for første gang op for Snickers-elskere

07/09/2023 12:00

|

Nicolai Haugsted

Foto: Wikimedia Commons
Hvis du er en af dem der har undret sig, så får du svaret her.

Mest læste i dag

Snickers, en af ​​de mest elskede chokoladebarer i verden, har længe været en favorit blandt chokoladeelskere.

Men mens vi ofte nyder den uimodståelige smag af nougat, karamel og jordnødder overtrukket med mælkechokolade, er historien bag navnet Snickers ofte blevet overset. Det viser sig, at bag denne lækre chokoladebar er der en hjertevarmende historie om dedikation og kærlighed til en firbenet ven.

Det skriver det amerikanske medie LAD Bible.

Det hele begyndte tilbage i 1911, da Frank og Ethel Mars stiftede en slikfabrik, som desværre ikke var en succes. Men fra dette tilsyneladende nederlag opstod der noget bemærkelsesværdigt - oprettelsen af ​​det ikoniske Mars Company.

Mars Company skød straks til stjernerne med deres første produkt, Milky Way, der blev en øjeblikkelig sensation. Men det var først mange år senere, at Snickers kom til verden.

Frank og Ethel Mars, nu etablerede i slikbranchen, havde investeret i en stor hesteavlsfarm i Tennessee. De navngav gården passende efter deres første store succes, Milky Way-chokoladebaren, og begyndte at opdrætte heste der.

Skæbnen tog dog en twist, da Ethels yndlingshest, ved navn Snickers, desværre døde i 1930. På dette tidspunkt havde Mars Company allerede planer om at lancere en ny chokoladebar, der endnu ikke havde fået et navn.

Frank og Ethel, for at ære og mindes den elskede hest Snickers, besluttede at navngive den nye chokoladebar efter ham. Det var sådan, Snickers-barret blev født og kom på hylderne i Chicago til en detailpris på fem cent i 1930.

Siden da har Snickers været en fast del af slikhylderne og en del af mange menneskers liv og glæde