Han var mistænkeligt længe i Føtex’ prøverum: Nu risikerer han den ultimative straf

19/06/2023 06:47

|

Redaktionen

Foto: Føtex / Shutterstock
Det lange besøg i prøverummet fik personalet til at kigge i hans retning.

Mest læste i dag

Det er ikke længe siden, at Føtex delte en god nyhed, men i dag trækker de overskrifter af en lidt anden årsag.

Tiden skal blot spoles et par uger tilbage, da Føtex delte nyheden om det nye priskoncept ‘Discountpris’.

Det nyligt præsenterede koncept betyder, at mere end 500 populære dagligvarer ugentligt er prismatchet mod minimum to af de største discountkæder. 

Sådan skrev Salling Group i en pressemeddelelse på daværende tidspunkt.

Det betyder, at kunderne er garanteret at kunne få de flere end 500 ‘Discountpris’-varer til samme pris i det lokale varehus.

“Det er vigtigt for os, at vi kan imødekomme vores kunders ønsker og behov på bedste vis. Med ‘Discountpris’ på mere end 500 dagligvarer sikrer vi nu, at vores priser altid matcher vores discountkollegers, som en yderligere garanti for vores i forvejen gode priser,” lød det fra Morten Møberg, direktør i Føtex.

Men i dag skyldes overskrifterne som tidligere nævnt ikke gode nyheder, da en yderst speciel episode udspillede sig i en Føtex i Roskilde Kommune.

I et prøverum i butikken havde en ukrainsk mand opholdt sig mistænkeligt længe en tirsdag formiddag.

Det skriver SN.

Efter nogen tid forlod han butikken, men han købte ingenting.

Det spektakulære adfærd fik butikkens personale til at ringe til politiet, der efterfølgende fik kontakt til den 38-årige mand.

Det viste sig, at manden havde stjålet et webcamera, tøj, elektronik, et ur og chokolade til en samlet værdi af 934 kroner.

I kølvandet på at have taget ham med tyvekosterne på sig, blev han anholdt og kørt til politistationen, hvor han blev afhørt.

I skrivende stund sidder manden i arresten, alt imens Hjemrejsestyrelsen kigger ind i sagen, hvor de vil vurdere om han skal udvises af Danmark med et indrejseforbud.