Geggo og Cengiz deler trist nyt: Det bliver ikke til noget alligevel

09/06/2023 21:28

|

Redaktionen

Foto: Janus Nielsen/Her Og Nu/Ritzau Scanpix
Det vælter allerede ind med varme kommentarer fra parrets følgere, efter den pludselige nyhed blev bragt.

Mest læste i dag

I 2019 blev danskerne introduceret for et giganthit af et nyt underholdningskoncept: Stjerne Boksning fik nemlig en kæmpe debut, som kendte over hele landets spændt fulgte med i.

“VENNER FOR SØREN!! I kan tro vi glæder os til d.7 september – der afholdes Stjerne Boksning 2019 – et intet mindre end fantastisk, underholdende og svedende hårdt stævne, med nogle af Danmarks sejeste kendisse.” Sådan lød ‘teaseren’ for showet.

Og et blev i den grad en succés for det kendte ‘Bryggen’-par Geggo og Cengiz.

Det går helt enkelt ud på, at kendte danskere bokser mod hinanden.

Billetterne blev gentagende gange revet væk, og boksningseventet blev en stor succés.

Derfor var der sikkert også mange, der havde set frem til Stjerne Boksning 2023, men nu er der desværre trist nyt fra Cengiz og Geggo, der står for hele showet.

“Efterspørgslen på Stjerne Boksning 2023 har været så massiv! Både fra publikum, nye deltagere, samarbejdspartnere osv – og jeg vil bare sige, jeg elsker jer alle for det. Men med hele vores hus renoverings projekt, nyt tv-program og vores andre virksomheder, havde mange allerede regnet ud at vi desværre var nødt til at holde en pause med SB i år.
Jeg har altid sagt at hvis man skal gøre noget så skal man gøre det 100% – og aldrig halvt,” skriver Cengiz i et opslag på Instagram.

Men man skal ikke være trist- i hvert fald ikke ret længe, for Cengiz lover, at Stjerne Boksning snart er tilbage.

“Stjerne Boksning vender tilbage i 2024 – større, stærkere og vildere end nogensinde! Vi har selvfølgelig nye tiltag og ideer til at lave endnu et brag af et boksestævne. Stay tuned! Og tak for støtten til jer alle!,” skriver han.

I kommentarfeltet vælter det ind med kommentarer for følgere, der skriver støttende kommentarer, og alt tyder på, at alle er klar til en omgang Stjerne Boksning 2024.