Fortalte sin mor om 33 år ældre kæreste - så afslørede moderen en hemmelighed

23/05/2024 23:13

|

Redaktionen

Parret har været sammen i fire år.

Mest læste i dag

Alder er kun et tal. Men når det kommer til forhold er det alligevel ikke hver dag, men ser et par med så stor en aldersforskel som Nicole Downs fra Michigan i USA og hendes kæreste, Michael.

Som 18-årig fandt hun Michael på dating-appen Tinder, de tog på en date, og nu har de været sammen i fire år. Nicole er fyldt 22 år, og Michael - ja, han har rundet 55.

Artiklen fortsætter under opslaget.

Men det skaber da nogle lidt pudsige situationer, når parret er ude sammen, indrømmer Nicole på sin Instagram-profil. For eksempel oplever hun ofte, at fremmede tror, Michael er hendes far eller bedstefar.

Men nej, det er altså hendes kæreste, som hun har boet sammen med i 3½ år, og som hun har katten Grizzy, med.

Internettet er imidlertid meget splittet, når det kommer til parret med den store aldersforskel. Mange beskylder nemlig Nicole for kun at være sammen med Michael på grund af hans penge.

Om Michael er decideret velhavende vides ikke, men Nicole fortæller på sin Instagram-profil, at Michael brugte 800 dollars på deres første date - det svarer til mere end 6000 kroner.

Efter yderligere et par dates tog han hende med en tur til Puerto Rico.

Artiklen fortsætter under opslaget.

Men en ting er, om man er glad for en person, og hvordan man har det sammen med vedkommende - noget helt andet er, hvordan omverden reagerer på forholdet.

Det var da heller ikke uden nerver, at Nicole skrev en besked til sin mor med nyhederne. Heldigvis var moderen meget støttende og var egentlig bare nysgerrig efter at høre mere.

Og det var der måske en årsag til. Efter Nicole havde fortalt sin mor om Michael afslørede moderen nemlig, at hun, da hun var omkring Nicoles alder, havde taget en tur til Hawaii med en ældre mand (er jeg den eneste, der er træt af, vi ikke har sådan nogle feriesteder i umiddelbar nærhed af Danmark?).

Læser man kommentarer på parrets opslag på sociale medier igennem, er det imidlertid en noget mere blandet respons. For eksempel skriver nogle brugere:

"Jeg troede helt ærligt, han var din bedstefar"

"Det er så trist, hun udnytter ham tydeligvis"

"Stakkels fyr, bogstaveligt talt udnyttet for sine penge, han fortjener en, der faktisk værdsætter ham og vil have ham for ham og ikke for hans penge"

Omvendt er der andre, der er glade på parrets vegne:

"I er så søde, jeg er virkelig investeret i det her"

“Han er faktisk ret lækker!