Forskning viser: Bol dig fri fra pollenallergi

19/06/2023 21:16

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
Tusindvis af mennesker lider af pollenallergi på denne tid af året. Det viser sig nu, at sex kan være kuren. Forskere har hævdet, at regelmæssig sex kan reducere symptomerne.

Mest læste i dag

Vi er nu gået ind i den tid på året, hvor høfeberramte begynder, at sørge for, at deres skabe er fulde af næsespray, antihistaminer og lommetørklæder for, at være godt forberedte til kampen mod pollen.

Men måske kan svaret på dine høfeberproblemer være noget mere interessante end du lige går og tror.

Forskere har nemlig sagt, at de, der lider af allergien, bør ty til mere intime måder, at bekæmpe problemet på. 

For tre år siden, opdagede eksperter i Iran en sammenhæng mellem reproduktionssystemet og næsepassagerne.

Dette indikerer, at sex kan være en af de bedste måder til at reducere symptomerne på høfeber på. 

Forskere afslørede, at sex får blodkarrene i næse og øjne til at stramme, og det fører så til at sexakten fjerner blokeringen af den tilstoppede næse og forhindrer øjnene i at rende i vand. 

I magasinet Medical Hypotheses, foreslog Sina Zarrintan, at det at give sig hen til en lille eftermiddagsglæde, kunne føre til, at gøre dagene i solen meget sjovere igen.

Ifølge LadBible sagde forskeren:

“Det kan gøres fra tid til anden for at lindre blokeringen i næsen og patienten kan justere antallet af samlejer, afhængigt af sværhedsgraden af symptomerne.” 

Det hævdes også, at teorien vil komme mest til nytte for mænd, på grund af det faktum, at ejakulation menes, at hjælpe med, at lindre disse allergisymptomer. 

En anden videnskabsmand ved Tabriz Medical University har udtalt, at det frække lille trick, ikke er helt så simpelt som det ser ud til.

Han siger: 

“Der er nogle begrænsninger i, at bruge ejakulation som en behandling af tilstoppet næse, såsom at det ikke er anvendeligt når man er uden for hjemmet og hvis man ikke har nogen sexpartner.” 

Det er rapporteret, at man også skal overveje, om de der lider af pollenallergi, vil være klar til en tur på lagnerne, hvis de føler sig blokeret i næse og øjne.

Marc Goldstein, allergi chef på Pennsylvania Hospital, fortalte engang, at blokering af næse, kan mindske en persons libido, da træthed kan få én til at føle sig nede. 

Lægen sagde: 

“Mennesker med allergi sover ofte ikke så godt og oplever derfor træthed, hvilket mindsker sexlysten.

Michael Benninger, en øre-, næse-, og halslæge ved Cleveland Clinic, Ohio, fortalte også LADbible, at der er bedre medicinske måder at lindre høfeber symptomer på. 

Det vil sandsynligvis bare ikke være lige så sjovt.

Han anbefaler normalt, at starte allergibehandling med antihistaminer to til tre uger før deres primære allergisæson. 

Jo tidligere allergier behandles, jo mindre vanskeligheder vil folk have i allergisæsonen.