Foråret lader vente på sig: DMI med koldt nyt

26/04/2023 08:58

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com
En kold og blæsende dag i vente.

Mest læste i dag

Selvom kalenderen snart siger 1. maj, så ser det ikke ud til, at temperaturen følger med. I hvert fald ikke, hvis man ser på DMI's seneste udmelding.

De kommende dage bliver det nemlig koldt.

Hos DMI har man sporet den luft, der i dag vil trække ind over Danmark, og det viser sig, at den har været meget tæt på Ishavet, skriver Nyheder24.

Heldigvis er luften blevet opvarmet noget på sin vej mod Danmark, så vi slipper for at dele temperatur med isbjørnene. I stedet kan vi forvente temperaturer mellem 6 og 10 grader.

Dog stadig "koldt" i forhold til, at vi er i slutningen af april.

Torsdagen byder på nogen eller en del sol, men der er også risiko for enkelte byger.

Temperaturen vil ligge et sted mellem 7 og 12 grader, og vinden vil være let til frisk. I nattetimerne vil temperaturen ligge mellem 2 og 4 grader varme.

Fredag skruer vi lige én grad op for temperaturen i dagtimerne, og i løbet af dagen er der også mulighed for at få et glimt af solen. Natten vil være tør og klar, med temperaturer mellem frysepunktet og 5 grader varme.

Weekendvejret

Hvis vi kigger frem mod weekenden, vil vejret være stort set uforandret.

Lørdagen byder på nogen sol de fleste steder i landet, men med risiko for regn i Nordjylland.

Søndag minder meget om lørdag, men her ser det ud til, at nordjyderne slipper for regn. Temperaturen vil ligge et sted mellem 7 og 12 grader i dagtimerne, og vinden vil være let til frisk.

Hvis vi ser frem mod den kommende uge, vil vejret mandag være stort set uforandret.

Herefter er udviklingen dog mere usikker.