Føtex tager drastisk skridt: Fjerner disse produkter fra deres hylder

18/09/2023 05:23

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
De har truffet en stor beslutning om at fjerne varerne fra hylderne i deres varehus, fordi de har kæmpet med tyveri.

Mest læste i dag

Hvis du har intentioner om at anskaffe dig en flaske champagne i Føtex i Aalborg Øst, så er det påkrævet at henvende dig til personalet.

Dette er nødvendigt, da champagneflaskerne ikke længere er tilgængelige på hylderne i deres varehus. Dette skridt er blevet taget som en foranstaltning for at bekæmpe butikstyverier.

Tidligere havde de forsøgt at sikre disse varer mod tyveri, men det viste sig at være utilstrækkeligt. Derfor har de nu besluttet at fjerne produkterne fuldstændigt fra hylderne.

Erik Jensen, varehuschef i Aalborg Øst, har udtalt til TV 2 Nord, at dette er et stigende problem. Han nævner også, at tyverier ikke blot omfatter champagne, men også dyre kødvarer.

"Det er en udfordring. Det er ikke kun champagne, der bliver stjålet, men også dyre kødvarer," siger han.

Desuden rapporterer han, at butikstyverier i stigende grad forekommer i ydertimerne, primært på grund af færre medarbejdere til stede på dette tidspunkt.

For at afværge butikstyverier har Føtex i Aalborg Øst måttet implementere flere forholdsregler. For eksempel har de installeret alarmer på dyre kødvarer for at forhindre dem i at blive fjernet fra butikken.

Selvom det også ville have været muligt at installere alarmer på champagneflaskerne, har de valgt en alternativ tilgang. De har valgt at fjerne dem helt fra butikken, hvilket betyder, at kunder skal henvende sig til en medarbejder, hvis de ønsker at købe champagne.

Derudover har de også fjernet andre dyre drikkevarer fra butikken, da det er varer, de har haft betydelige problemer med. Dette skridt blev taget for at minimere risikoen for tyverier og sikre produkternes integritet.