Føtex advarer kunderne: Pas på!

30/10/2023 08:51

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Nu udsender dagligvarebutikken vigtig advarsel til kunderne.

Mest læste i dag

Føtex i Ikast udsender en alarmerende advarsel i forbindelse med opdagelsen af en forfalsket Facebook-side, der er spredt i en rasende fart. Denne side har forsøgt at bedrage intetanende brugere ved at lancere konkurrenceindlæg og derefter sende mistænkelige links.

På deres officielle Facebook-side opdaterer Føtex nu deres kunder om dette bedrageriske fænomen.

"Der cirkulerer desværre en falsk side, som har afgivet mange kommentarer på vores konkurrenceopslag. Det er af allerstørste vigtighed, at I undlader at klikke på de links, som de sender jer. Når vi udpeger en vinder, mærker vi simpelthen personen i opslaget. Vi beder aldrig om, at I besøger et link," advarer butikken i deres Facebook-indlæg.

Føtex Ikasts advarsel er afgørende for at beskytte uskyldige forbrugere mod at falde i fælden og risikere at blive ofre for mulige svindelforsøg. Desværre er det ikke sjældent, at bedragere drager fordel af folks nysgerrighed og gode intentioner ved hjælp af forfalskede konkurrencer.

Det er vigtigt at udvise ekstra forsigtighed, når du bevæger dig på sociale medier, og undlad at blive narret af løfter om noget, der virker for godt til at være sandt. I de fleste tilfælde er det nemlig netop det.

Foto: Facebook