Fodboldspillere tog corona med hjem fra Dubai: Jeg har dummet mig

27/01/2021 15:05

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

To fodboldspillere har erkendt, og undskyldt, at de tog til Dubai, og herved blev smittet med corona, hvilket de tog med sig hjem til holdkammerater og alle andre.

Det drejer sig om Søren Henriksen og Mikkel Wohlgemuth, der begge spiller for førstedivisionsholdet Vendsyssel FF.

De to var tidligere på måneden en tur i Dubai, hvor det altså gik galt. Nu har Søren Henriksen, anfører i klubben, i et interview med Nordjyske beklaget sin opførsel, både for holdkammerater og offentligheden.

”Det var selvfølgelig en utrolig dum og dårlig beslutning overhovedet at tage derned, og vi må bare erkende, at vi ikke tog det hele så seriøst, som vi burde have gjort,” – Siger han først.

Efter holdkaptajnen og holdkammeraten kom hjem fra Dubai, kunne Vendsyssel FF for godt en uge siden offentliggøre, at ni spillere var konstateret corona-positive.

”Vi har haft nogle onlinemøder i klubben, hvor jeg har undskyldt over for alle. De har taget det pænt, men jeg kan godt forstå hvis de er sure,” – Siger anføreren, der endnu ikke ved om turen til Dubai vil få videre konsekvenser.

”Jeg ved, jeg har dummet mig, så jeg må tage den straf, der eventuelt måtte komme,”

Søren Henriksens indrømmelse og undskyldning kommer i kølvandet på en hed debat, efter at en række kendte danskere er blevet ’afsløret’ i at holde ferie i netop Dubai.